ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΟύτε επίδραση έχουν πια οι συγκεντρώσεις

Ούτε επίδραση έχουν πια οι συγκεντρώσεις

Ούτε επίδραση έχουν πια οι συγκεντρώσεις

Άνοιξε στο Αγρίνιο ο χορός των προεκλογικών εκδηλώσεων και θα ενταθεί τις επόμενες ημέρες ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών. Την αρχή έκανε ο δήμαρχος Γ. Παπαναστασίου, σήμερα συνεχίζει ο Δ. Τραπεζιώτης, το Σαββατοκύριακο τη σκυτάλη παίρνουν οι υποψήφιοι περιφερειάρχες Νεκτάριος Φαρμάκης και Σπύρος Σκιαδαρέσης και θα συνεχίσει την ερχόμενη Τρίτη ο έτερος υποψήφιος δήμαρχος Αγρινίου Κώστας Πιστιόλας.

Όμως η εποχή των συγκεντρώσεων έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί όχι απλά ως προς τη συμμετοχή των πολιτών σε αυτές, αλλά και ως προς την επίδραση που έχουν στην κοινωνία ως προς τη δυναμική που έχουν οι υποψήφιοι.

Για παράδειγμα, στις πρόσφατες εθνικές εκλογές αν π.χ. ένας αναποφάσιστος περίμενε να δει τις συγκεντρώσεις των Μητσοτάκη και Τσίπρα στο Αγρίνιο για να «πιάσει το κλίμα», τότε θα έβγαζε το συμπέρασμα ότι ο Τσίπρας θα κερδίζει μάλλον άνετα κιόλας τις εκλογές.

Όμως  ο Μητσοτάκης ήταν αυτός που κέρδισε μάλιστα με ιστορική διαφορά 20 μονάδων. Φαίνονταν αυτό όμως στις συγκεντρώσεις; Φυσικά και όχι. Και μην νομίζετε ότι αυτό δεν το έχουν αντιληφθεί και οι υποψήφιοι δήμαρχοι και περιφερειάρχες… Κατά βάθος αγγαρεία κάνουν, αλλά δεν μπορούν να κάνουν και αλλιώς…

Εφημερίδα “Συνείδηση”

Τα θέματα εκτός της προεκλογικής ατζέντας στο Αγρίνιο είναι τα σοβαρότερα!

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ