Ουρές πολιτών για το ραντεβού με τον Στέφανο Κασσελάκη

Ουρές σχηματίζονται έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην οδό Κουμουνδούρου από πολίτες που έχουν κλείσει ραντεβού προκειμένου να δουν τον Πρόεδρο του κόμματος Στέφανο Κασσελάκη

kasselaki-oures-polites

Ο Στέφανος Κασσελάκης απηύθυνε πρόσκληση μέσω social media στους πολίτες προκειμένου να τους δει από κοντά και να συζητήσει μαζί τους τα προβλήματά τους και ό,τι άλλο τους απασχολεί αδιαμεσολάβητα όπως αρέσκεται να λέει.

Οι πολίτες είναι αρκετοί και τουλάχιστον οι μισοί έχουν μπει στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ με τους υπαλλήλους να προσπαθούν να τους χωρέσουν σε μια αίθουσα για να μην είναι μέσα στη ζέστη. Ανάμεσά τους και μια κυρία με κινητικά προβλήματα, ένας Έλληνας από την Αυστραλία, ηλικιωμένοι αλλά και νέοι άνθρωποι που θέλουν να δουν τον Πρόεδρο του κόμματος και ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή του.

Οι ώρες που έχουν οριστεί για να δεχθεί τους πολίτες ο Στέφανος Κασσελάκης είναι από τις 17:00 έως τις 20:00 ενώ λίγα λεπτά πριν τις πέντε το απόγευμα δεν είχε ακόμα ολοκληρωθεί η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.

newsit.gr

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η υποψηφιότητα Δούκα είναι προβληματική πολιτικά όχι καταστατικά

Το θέμα είναι ότι ο Χάρης Δούκας δεν καταλαβαίνει ότι το πρόβλημα της υποψηφιότητάς του είναι πολιτικό και όχι καταστατικό... από τη στιγμή που δηλώνει έτοιμος και για δήμαρχος και για πρόεδρος κόμματος