ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαLifestyleΔεν θα επαναλάβω τις “αμαρτίες” του πατέρα μου: Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ κατακεραυνώνει τον Κάρολο

Δεν θα επαναλάβω τις “αμαρτίες” του πατέρα μου: Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ κατακεραυνώνει τον Κάρολο

Δεν θα επαναλάβω τις “αμαρτίες” του πατέρα μου: Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ κατακεραυνώνει τον Κάρολο

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ είναι αποφασισμένος να μην ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα του στο θέμα της πατρότητας. Ο 40χρονος γιος του πρίγκιπα Κάρολου και της πριγκίπισσας Νταϊάνα, αρνείται να επαναλάβει τα λάθη του πατέρα του, σύμφωνα με άρθρο της Daily Mail.

Στο συγκεκριμένο άρθρο που επικαλείται πηγή από το περιβάλλον του Γουίλιαμ, αναφέρεται ότι ο πρίγκιπας φαίνεται είναι αποφασισμένος να είναι παρών για τα παιδιά του και να μην ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα του, που έλειπε διαρκώς από κοντά τους.

Ο ίδιος δεν έκρυψε ποτέ από τους στενούς του φίλους, πόσο πολύ του έλειψε η παρουσία του πατέρα του Κάρολου, όταν ήταν μικρός και κυρίως μετά τον θάνατο της μητέρας του, Νταιάνα, πριν από 25 χρόνια.

Αν και πλέον οι σχέσεις τους έχουν αποκατασταθεί, ο Δούκας του Κέμπριτζ είναι αποφασισμένος να μην επαναλάβει τα λάθη του πατέρα του, σχετικά με την ανατροφή των δικών του παιδιών.

Το άρθρο της Daily Mail αναφέρει ότι αυτός ήταν ένας από τους λόγους που αποφάσισε μαζί με τη σύζυγο του Κέιτ να μετακομίσει μαζί με όλη την οικογένεια στο Ουίνδσορ και συγκεκριμένα στην μικρή εξοχική κατοικία Adelaide, που βρίσκεται μέσα στη βασιλική έκταση.

Στόχος του είναι τα τρία παιδιά του, ο 9χρονος πρίγκιπας Τζορτζ, η 7χρονη πριγκίπισσα Σαρλότ και ο 5χρονος, πρίγκιπας Λούις να ξεκινήσουν μια νέα ζωή εκεί, όπου θα είναι πιο ελεύθερα και θα μπορούν να περνούν ποιοτικό χρόνο με τους γονείς τους.

“Ο Γουίλιαμ πιστεύει ότι το γεγονός ότι ο πρίγκιπας Κάρολος ήταν τόσο πολύ αφοσιωμένος στα καθήκοντα του, είχε άμεση επίπτωση στην παιδική ηλικία των παιδιών και κυρίως μετά τον θάνατο της μητέρας τους”, αναφέρει πηγή από το παλάτι, ξεκαθαρίζοντας ότι ο Ουίλιαμ θέλει τα παιδιά του να είναι η απόλυτη προτεραιότητα του.

Ακόμα, η πηγή αναφέρει ότι η σχέση του Κάρολου με την Καμίλα, συνέβαλε στο να στερηθούν τα παιδιά τον πατέρα τους σε μια ευαίσθητη περίοδο μετά τον θάνατο της μητέρας τους.

thetoc.gr

Παραιτήθηκε ο Μητροπολίτης Ηλείας – Ξεκινά η διαδικασία διαδοχής του

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ