ΣΥΝΕΙΔΗΣΗLifestyleΌτο Ρεχάγκελ: Τραγούδησε τον εθνικό ύμνο σε άπταιστα ελληνικά με την Έλενα Παπαβασιλείου

Ότο Ρεχάγκελ: Τραγούδησε τον εθνικό ύμνο σε άπταιστα ελληνικά με την Έλενα Παπαβασιλείου

Ότο Ρεχάγκελ: Τραγούδησε τον εθνικό ύμνο σε άπταιστα ελληνικά με την Έλενα Παπαβασιλείου

Καλεσμένος στην εκπομπή EQ της Έλενας Παπαβασιλείου στο Action24 βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης (7/2) ο Ότο Ρεχάγκελ. Ο πρώην προπονητής της ελληνικής Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου άνοιξε τα χαρτιά του σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις του, μιλώντας για την πορεία που διέγραψε στον χώρο του αθλητισμού.

«Συναντηθήκαμε για καφέ με τους πρώην παίκτες μου, τον Καραγκούνη, τον Φύσσα, τον Δέλλα. Ανταλλάξαμε πολλές αναμνήσεις», αποκάλυψε ο Ότο Ρεχάγκελ.

«Έδειξα σήμερα μία φωτογραφία από όταν είχα βρεθεί εδώ στην Ακρόπολη πριν από 40 χρόνια. Αν μου είχε πει τότε κάποιος ότι στο μέλλον θα έρθεις εδώ και θα γιορτάσεις με τους ανθρώπους μία τεράστια επιτυχία, δεν θα μπορούσα με τίποτα να το πιστέψω», εξομολογείται στη συνέχεια ο γνωστός προπονητής, 20 χρόνια μετά τη νίκη στο Euro της Πορτογαλίας.

«Κανείς δεν το περίμενε τότε και έτσι προέκυψε μία ιδιαίτερη κατάσταση. Εγώ πιστεύω στις συγκυρίες κι εδώ συνάντησα νέους που βρίσκονταν στο απόγειο της ζωής τους. Τους τοποθέτησα έτσι, ώστε να έχουν επιτυχία ανάλογα με τις δυνατότητές τους», σημειώνει ο Ότο Ρεχάγκελ στην Έλενα Παπαβασιλείου.

«Η συνταγή της επιτυχίας ήταν οι παίκτες με τις δυνατότητές τους. Εγώ όμως τους τοποθέτησα έτσι ώστε να μπορούν να εκμεταλλευτούν τις ικανότητές τους με όσο μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα γίνεται», επισημαίνει ο πρώην ομοσπονδιακός μας προπονητής.

Μάλιστα, ο Ότο Ρεχάγκελ δεν δίστασε να τραγουδήσει μαζί με την Έλενα Παπαβασιλείου τις πρώτες στροφές από τον ελληνικό εθνικό ύμνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ