ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδητα«Όταν η Περιφέρεια είχε δώσει μηδέν στο Δήμο Αγρινίου…»

«Όταν η Περιφέρεια είχε δώσει μηδέν στο Δήμο Αγρινίου…»

«Όταν η Περιφέρεια είχε δώσει μηδέν στο Δήμο Αγρινίου…»

Αρκετές φορές ο Γιώργος Παπαναστασίου έχει αναφερθεί θετικά στις αποφάσεις του περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκταρίου Φαρμάκη.

Αυτό ούτε έκπληξη αποτελεί, ούτε είδηση. Το έκανε όμως και προχθές το βράδυ στην ειδική εκδήλωση που πραγματοποίησε ο Παναιτωλικός για την παρουσίαση των έργων στο γήπεδο που γίνονται με τη χρηματοδοτική συνδρομή της Περιφέρειας και το έκανε με τέτοιο τρόπο που η αναφορά του επιδέχεται μία ακόμη ερμηνεία.

«Ο Δήμος Αγρινίου στην πρώτη μου θητεία (σ.σ. δηλαδή ταυτόχρονα στη θητεία Κατσιφάρα στην Περιφέρεια) είχε πάρει μηδέν χρήματα από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και εδώ είναι ο περιφερειάρχης που όταν έκανε ανακατανομή των πόρων του προγράμματος , ο δήμος Αγρινίου πήρε κάποια χρήματα και δεν επέλεξα να κάνω δύο δρόμους, αλλά να κάνω δύο γήπεδα, το γήπεδο της Λεπενούς και το γήπεδο στον Άη Γιάννη Ριγανά» είπε ο Γ. Παπαναστασίου.

Αυτή η αναφορά από το δήμαρχο Αγρινίου δεν έγινε προχθές για πρώτη φορά, τα έχει ξαναπεί. Αλλά τα είπε και σε ένα περιβάλλουν, ένα ακροατήριο και σε ένα timing όπου ακόμη υπάρχει η θύμηση της πρωτοβουλίας της τότε διοίκησης της Περιφέρειας για το γήπεδο του Παναιτωλικού.

Εφημερίδα Συνείδηση

Καλές οι αναβαθμίσεις από τους οίκους αλλά η οικονομία αγκομαχάει!

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ