ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΌταν οι εισηγητές του Πανεπιστημίου «έπαθαν» Γαβρόγλου

Όταν οι εισηγητές του Πανεπιστημίου «έπαθαν» Γαβρόγλου

Όταν οι εισηγητές του Πανεπιστημίου «έπαθαν» Γαβρόγλου

Το 2019 ο Κώστας Γαβρόγλου είχε ιδρύσει στο Αγρίνιο Τμήμα Γεωργικής Βιοτεχνολογίας, με την προοπτική ότι θα ξεκινούσε την λειτουργία του τη φετινή ακαδημαϊκή χρονιά 2020-2021. Το νέο Τμήμα με… υποσχετική, που ιδρύθηκε στα χαρτιά, δεν ήταν το μοναδικό. Υπάρχουν και άλλα τέτοια Τμήματα ανά την Ελλάδα, που ιδρύονταν προκαταλοβικώς στα χαρτιά και προβλέπονταν να λειτουργήσουν μετά τη λήξη της συνταγματικής θητείας της τότε Κυβέρνησης. Έωλες προεκλογικές υποσχέσεις φυσικά, μετέπειτα η Νίκη Κεραμέως τις έβαλε στον… πάγο. Και έτσι σήμερα αυτό το Τμήμα τελεί σε αναστολή… μάλλον επ’ αόριστον.

Κάτι ανάλογο όμως αποφάσισαν παραδόξως να κάνουν και οι εισηγητές του σχεδίου για την αναδιάρθρωση του Πανεπιστημίου. Πιθανότατα για να «χρυσώσουν» στο Αγρίνιο το χάπι για τα Τμήματα που προτείνεται να μεταφερθούν στην Πάτρα.

Έτσι προέκυψε μια αλά Γαβρόγλου υποσχετική για Τμήμα Αειφορικής Γεωργίας στο Αγρίνιο, που προβλέπεται να λειτουργήσει την ακαδημαϊκή χρονιά 2023-2024. Ποιος ζει όμως και ποιος πεθαίνει μέχρι τότε…

Εφημερίδα Συνείδηση

Αμετακίνητοι στο εξακτινωμένο Πανεπιστήμιο Περιφερειάρχης και Δήμαρχοι

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr