ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΌταν δεν ισχύει οριζόντια ο νόμος, διακόπτονται συναυλίες στο «Ελληνίς»!

Όταν δεν ισχύει οριζόντια ο νόμος, διακόπτονται συναυλίες στο «Ελληνίς»!

Όταν δεν ισχύει οριζόντια ο νόμος, διακόπτονται συναυλίες στο «Ελληνίς»!

Όταν είσαι πονεμένος από το θόρυβο στο κέντρο του Αγρινίου ξέρεις ότι το λιγότερο πρόβλημα θορύβου στην πόλη είναι ο δημοτικός κινηματογράφος “Ελληνίς”.

Όσα παράπονα και να έχουν οι περίοικοι, ας πούμε, για την ένταση του ήχου. Όταν έχει πολιτιστικό γεγονός, συναυλία κλπ, δίνουν τόπο στη οργή συνήθως, στη μεγάλη πλειοψηφία τους κρίνοντας ότι είναι κάτι καλό. Σε τελική ανάλυση κάθονται κι εκείνοι και παρακολουθούν!

Όμως το βράδυ της Δευτέρας στην συναυλία των παλιών ροκάδων-θρύλων κάποιοι πήραν τηλέφωνο πάνω στο “ανκόρ” κι ενώ η ώρα ήταν-δεν ήταν 23.30!

Η Αστυνομία, περιέργως, πήγε και διέκοψε την εκδήλωση χωρίς δεύτερη κουβέντα κι ας ήταν σε δημοτικό χώρο!

Για όποιον ξέρει πρόσωπα και πράγματα από την…ησυχία στο κέντρο της πόλης αυτό είναι τελείως ακατανόητο.

Πρώτα και κύρια, έγιναν πρόσφατα δύο συναυλίες από συγκεκριμένη κομματική νεολαία κι από συγκεκριμένο μουσικό είδος (σε αυτή την περίπτωση η εκδήλωση ξεκίνησε νωρίς κι έκλεισε νωρίς) στην περιοχή του Πάρκου, χωρίς να υπάρξει καν διακοπή. Πώς γίνεται τώρα να ήταν τόσο “συνεπείς” στο “Ελληνίς” οι αστυνομικοί, είναι άξιο απορίας και συζήτησης.

Μία εξήγηση υπάρχει: απλά η Αστυνομία εφάρμοσε τον νόμο εκεί που μπορούσε, εκεί που ήξερε ότι δεν θα υπάρξουν αντιδράσεις παρά μόνο κάποιες αναρτήσεις!

Υ.Γ. Όσοι δεν έχουν ζήσει στην ζώνη θορύβου της πόλης καλό είναι να μην λένε πολλά. Το αν η πόλη είναι “ζωντανή” κλπ, κλπ το επωμίζονται μόνο κάποιοι συγκεκριμένοι πολίτες που υποφέρουν από “καταστήματα” που παίζουν στην διαπασών ακόμη κι όταν δεν είναι κανείς μέσα!

Οι συναυλίες και το “Ελληνίς” είναι το λιγότερο…

Εφημερίδα “Συνείδηση”

Ποιος θυμάται τι ήθελαν να κάνουν στην Θεσσαλία με τον Αχελώο;

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ