Όταν ανακαλύπτεις την αριστεία αλλά εκείνη... κλωτσάει

Όταν ανακαλύπτεις την αριστεία αλλά εκείνη... κλωτσάει Κατάπληξη προκάλεσε ο πρόεδρος Αλέξης Τσίπρας με μια ανάρτηση που έκανε πρόσφατα στο twitter όπου υποστήριζε ότι η αριστεία πλέον... μετατοπίστηκε(σ.σ. αυτοβούλως;) προς το κόμμα του πλέον

iliopoulos syriza

Όταν ανακαλύπτεις την αριστεία αλλά εκείνη... κλωτσάει

Κατάπληξη προκάλεσε ο πρόεδρος Αλέξης Τσίπρας με μια ανάρτηση που έκανε πρόσφατα στο twitter όπου υποστήριζε ότι η αριστεία πλέον... μετατοπίστηκε(σ.σ. αυτοβούλως;) προς το κόμμα του πλέον. Ότι θα εκπλαγούμε όταν δούμε τα στελέχη που θα βρεθούν στις καίριες θέσεις από τον επιστημονικό κόσμο.

Επειδή δεν μπορεί να ξεκίνησε η αριστεία κι από εκεί που ήταν ρετσινιά (όπως έλεγε ο αλήστου μνήμης ανεκδιήγητος υπουργός Παιδείας κ. Μπαλτάς), ξαφνικά να αποφάσισε να μετακομίσει στον ΣΥΡΙΖΑ, απλά πρέπει να υποθέσουμε ότι άλλαξε τρόπο που βλέπει τα πράγματα το κόμμα. Έλα όμως που δεν τον αφήνουν να αγιάσει τον Αλέξη Τσίπρα σε αυτή του την μετατόπιση.

Ο Όθωνας Ηλιόπουλος, επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, βρέθηκε σε πάνελ σταθμού και ρωτήθηκε για τη Παιδεία και αν είναι κατά της ελάχιστης βάσης εισαγωγής στα πανεπιστήμια. "Βεβαίως!", απάντησε.

Αν είναι κατά της πανεπιστημιακής αστυνομίας. "Βεβαίως!", ξαναπάντησε. Ο ίδιος έχει πάει και διδάσκει στο Χάρβαρντ, οπότε λογικά τον ρώτησαν αν εκεί έχει πανεπιστημιακή Αστυνομία. "Βεβαίως!", ματα- ξαναπάντησε!

Να μην τα πολυλογούμε, μετά τον ρωτάνε αν πρέπει να υπάρχουν ιδιωτικά πανεπιστήμια και ο άνθρωπος που έχει τελειώσει Χάρβαρντ λέει μονολεκτικά "όχι"!

Δηλαδή ο άνθρωπος που τελείωσε ιδιωτικό πανεπιστήμιο και ήταν άριστος σε ίδρυμα που αστυνομεύεται όλο το 24ωρο, στην Ελλάδα θέλει να μπαίνουν παιδιά που δεν θα βγάλουν την σχολή αλλά θα πνίξουν στα χρέη τους γονείς, θέλει να πέφτει ξύλο από τους γνωστούς τραμπούκους και θέλει να κάνουν αιματηρές θυσίες συχνά φτωχοί γονείς για να στείλουν τα παιδιά στο εξωτερικό, γιατί εδώ απαγορεύονται τα μη κρατικά πανεπιστήμια!

Να μην ξεχάσουμε ότι τα ετήσια δίδακτρα στο Χάρβαρντ ανέρχονται κοντά στις 50.000€, έτσι;

Οπότε πού καταλήγουμε; Ό,τι και να λέει ο αρχηγός, η στάση του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στην Παιδεία δεν αλλάζει, είναι ιδεοληπτικά εχθρική προς την αριστεία.

Αν εκείνη, η αριστεία, πήγε και...μετατοπίστηκε προς τα εκεί τόσο το χειρότερο για την ίδια!

Εφημερίδα "Συνείδηση" 

Το πιο εξοργιστικό με τους επιδρομείς σε Αγρίνιο και Μεσολόγγι