ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΝαυπακτοςΟ Ο.ΣΥ.Ν συγχαίρει τους επανεκλεγέντες και τους εκλεγέντες στο Νομό Αιτωλοακαρνανίας

Ο Ο.ΣΥ.Ν συγχαίρει τους επανεκλεγέντες και τους εκλεγέντες στο Νομό Αιτωλοακαρνανίας

Ο Ο.ΣΥ.Ν συγχαίρει τους επανεκλεγέντες και τους εκλεγέντες στο Νομό Αιτωλοακαρνανίας

Το Κεντρικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ναυπακτίας (Ο.ΣΥ.Ν) εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στους επανεκλεγέντες Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη και Δήμαρχο Ναυπακτίας, Βασίλη Γκίζα.

Επίσης, συγχαίρει όλους τους εκλεγέντες στο Νομό Αιτωλοακαρνανίας. Καλή δύναμη και καλή θητεία σε όλους τους Περιφερειακούς και Δημοτικούς συμβούλους, όλων των παρατάξεων, που εξελέγησαν. Ιδιαίτερα συγχαρητήρια στο νεοεκλεγέντα Περιφερειακό σύμβουλο από την Ναυπακτία, Χρήστο Παΐσιο.

Συγχαρητήρια και καλή επιτυχία στο έργο τους σε όλους τους Τοπικούς Προέδρους των Δημοτικών κοινοτήτων. Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλες και όλους που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία και δεν εκλέχθηκαν. Η συνέχιση της προσφοράς τους στον τόπο μας θα είναι πολύτιμη.
Η Ομοσπονδία Συλλόγων Ναυπακτίας θα σταθεί αρωγός σε κάθε προσπάθεια που έχει ως στόχο την προώθηση και ανάδειξη του πολύπλευρου πλούτου της Ναυπακτίας. Η εποχή επιτάσσει σύνθεση, συνεργασία, ενότητα και ακόμα πιο μεγάλη δυναμική ώστε να διεκδικήσουμε περισσότερα για τις υποδομές, την περιφερειακή ανάπτυξη, την αξιοπρεπή επαγγελματική δραστηριότητα και τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου για τον τόπο που αγαπάμε και αξίζουμε.

Για το Κεντρικό Συμβούλιο της Ο.ΣΥ.Ν
Ο Πρόεδρος                 Η Γραμματέας                                 Ο Ταμίας
Θεόδωρος             Γ. Παπαδόπουλος Ιωάννα Πια           Κώστας Σαλτός

Νέος Κληρικός στην Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας (εικόνες)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ