ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΟ Σ.Π.Ο.Α.Κ. στη «NOSTOS 2017»

Ο Σ.Π.Ο.Α.Κ. στη «NOSTOS 2017»

Ο Σ.Π.Ο.Α.Κ. στη «NOSTOS 2017»

Με μεγάλη συμμετοχή και πολλές παράλληλες δραστηριότητες ολοκληρώθηκε η ετήσια Έκθεση για τον Ελληνικό Εναλλακτικό Τουρισμό «NOSTOS 2017», από 13-16 Οκτωβρίου, που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία για άλλη μια χρονιά ο Δήμος Ναυπακτίας.

Ο Σ.Π.Ο.Α.Κ. συμμετείχε με δικό του περίπτερο, ενημερώνοντας τους επισκέπτες και τους εκθέτες για τους σκοπούς και τις δραστηριότητες του Συνδέσμου μας, στα πλαίσια της εκπροσώπησης των δεκατεσσάρων Δήμων – Μελών.

Το Σάββατο 14 Οκτωβρίου στο χώρο της έκθεσης, συνήλθε σε προγραμματισμένη συνεδρίαση το Δ.Σ. του Σ.Π.Ο.Α.Κ. και συζήτησε τα τρέχοντα θέματα. Με ομόφωνη απόφαση των παρισταμένων μελών εγκρίθηκαν ψηφίσματα συμπαράστασης και παρέμβασης για τα θέματα: α) επέκταση εγκαταστάσεων ιχθυοκαλλιεργειών στην πε-ριοχή Δεσφίνας, Βερεσές και νότια όρμου Βερεσές και β) έρευνες για δημιουργία ορυχείων Βωξίτη στα “Γεράνεια όρη”, στα όρια του Δήμου Μεγαρέων.

Στη συνεδρίαση έλαβαν μέρος ο Δήμαρχος Ναυπακτίας κ. Παναγιώτης Λουκόπουλος και ο Δήμαρχος Δωρίδος κ. Γεώργιος Καπεντζώνης.

Στη διάρκεια της συνεδρίασης, λόγω της παρουσίας τους στην έκθεση, μας τίμησαν με την παρουσία τους και μας ενημέρωσαν για θέματα της αρμοδιότητάς τους που αφορούν στους Δήμους, ο Πρόεδρος του ΕΟΤ κ. Μπάμπης Καρίμαλης, ο Γεν. Γραμματέας του ΕΟΤ κ. Γεώργιος Τζάλας, ο Πρόεδρος του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων κ. Κων/νος Βαρλαμίτης και ο Δ/νων Σύμβουλος της Ε.Ε.Τ.Α.Α. κ. Θεόδωρος Γκοτσόπουλος. Από την πλευρά μας τους ενημερώσαμε για τις δραστηριότητες του Συνδέσμου και ζητήσαμε να υπάρχει δυνατότητα συνεργασίας σε θέματα που αφορούν τους Δήμους – Μέλη μας, καθώς και για τη συνολική προσπάθεια που καταβάλει ο Αρίων για την προστασία και ορθολογική ανάπτυξη του Κορινθιακού Κόλπου. Μας δήλωσαν ότι είναι πρόθυμοι να συνεργαστούν μαζί μας για κάθε θέμα αρμοδιότητάς τους και να παράσχουν κάθε δυνατή βοήθεια στην εκπλήρωση των στόχων μας.

Ξεκινά η διαδικασία για την καθιέρωση της διεθνούς ονομασίας «Αεροδρόμιο Ακτίου»

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr