ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑγροτικα ΝεαΟΣΔΕ 2017 → Συνεταιριστικά, Σταθερά Ένωση Αγρινίου

ΟΣΔΕ 2017 → Συνεταιριστικά, Σταθερά Ένωση Αγρινίου

ΟΣΔΕ 2017 → Συνεταιριστικά, Σταθερά Ένωση Αγρινίου

Η μάχη του ΟΣΔΕ ξεκινά, με μπαράζ παραπληροφόρησης και μαύρης προπαγάνδας, από τους γυρολόγους της κερδοσκοπίας, που αναζητούν εύκολα θύματα.

osde-agrinioΗ Ένωση Αγρινίου, με την τεράστια εμπειρία που διαθέτει και στην υποβολή των Αιτήσεων Ενιαίας Ενίσχυσης (ΟΣΔΕ) αναλαμβάνει και φέτος να ολοκληρώσει το σύνθετο αυτό έργο, στοχεύοντας στην πλήρη διασφάλιση των παραγωγών και στην κατοχύρωση των δικαιωμάτων, άρα και του εισοδήματός τους. Η διαδικασία ξεκινά στις 15 Μαρτίου και τα πλήρως καταρτισμένα συνεργεία της Ένωσης, που ήδη έχουν συγκροτηθεί, αναλαμβάνουν να διεκπεραιώσουν την προβλεπόμενη διαδικασία, συγκεντρώνοντας και καταχωρώντας τις σχετικές πληροφορίες. Υπενθυμίζουμε ότι οι αλλαγές που φέτος θα υπάρχουν, αλλαγές που επεδίωξε και χαιρετίζει η Ένωση Aγρινίου, ουσιαστικά καταργούν τον Φορέα Συντονισμού, αφού πλέον συστήνεται και θα λειτουργεί εντός του ΟΠΕΚΕΠΕ Επιτροπή, η οποία θα έχει την ευθύνη της εποπτείας και του ελέγχου των Φορέων (Πύλες Υποδοχής), καθώς και της αξιολόγησης του έργου τους. Το έργο της Επιτροπής θα υποστηρίζεται από ειδικές εφαρμογές μέσω του πληροφοριακού συστήματος εντός του ΟΠΕΚΕΠΕ. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ένωση Αγρινίου είναι ίσως ο μόνος φορέας σε όλη τη χώρα, που βγάζει τόσα συνεργεία στα χωριά, απασχολώντας δεκάδες υπαλλήλους. Το ίδιο, αλλά με μεγαλύτερη ένταση, θα γίνει και φέτος, με την Ένωση Αγρινίου να δραστηριοποιείται σε ολόκληρη την Αιτωλοακαρνανία, με συνεργεία σε όλες τις πόλεις και σε όλα τα χωριά. Μάλιστα, ιδιαίτερη έμφαση δίδεται στην ευρύτερη περιοχή του Μεσολογγίου-Ναυπακτίας, με νέα υποκαταστήματα και γραφεία. Τις αμέσως επόμενες μέρες θα εγκαινιαστεί το υποκατάστημα της Ένωσης Αγρινίου στο Νεοχώρι και εκείνο στο Αγγελόκαστρο, ενώ έπεται και συνέχεια.

Παρά ταύτα και παρά το γεγονός ότι η Ένωση Αγρινίου είναι παρούσα και πρωτοπόρος στις εξελίξεις, στο πλαίσιο του κακώς εννοούμενου ανταγωνισμού, κάποιοι περαστικοί από τον τόπο και κάποιοι γυρολόγοι, που αντιλαμβάνονται το ΟΣΔΕ κάτι σαν pizza delivery, εκτός του ότι έχουν επιδοθεί σε μια ενορχηστρωμένη εκστρατεία παραπληροφόρησης, οικειοποιούμενοι ρόλους και μεγέθη που δεν τους ανήκουν, μη έχοντας δικά τους πλεονεκτήματα να προβάλουν, ψευδώς διαρρέουν ότι …μας έχουν αντικαταστήσει, ότι μας εκπροσωπούν, ότι εμείς φύγαμε και ήρθαν αυτοί!!! Αυτά και άλλα τινά μας καταγγέλλουν παραγωγοί μας από διάφορες περιοχές. Φυσικά, οι αγρότες γνωρίζουν. Γνωρίζουν ποια είναι η Ένωση που στέκεται δίπλα σε κάθε παραγωγό με: → Πλήρη υποστήριξη σε όλα τα στάδια της ενιαίας ενίσχυσης. → Ακριβή εντοπισμό αγροτεμαχίων και βοσκοτόπων, αλλά και σωστή καταχώρηση τους. → Δυνατότητα εξόφλησης του κόστους της αίτησης με τη λήψη της επιδότησης. → Έγκυρη ενημέρωση και ολοκληρωμένες υπηρεσίες, προσαρμοσμένες στις ανάγκες τους.

Στο ερώτημα, συνεπώς, γιατί κάποιος να επιλέξει την Ένωση Αγρινίου, η απάντηση είναι απλή: ⇒ Διότι η Ένωση Αγρινίου είναι ο μόνος φορέας που σε αποζημιώνει σε περίπτωση δικού μας λάθους. ⇒ Διότι είμαστε εδώ από το 1930. Και θα είμαστε, πάντα στο πλευρό σου, και τα επόμενα 100 χρόνια. ⇒ Διότι για κάθε σου ανάγκη, στην Ένωση Αγρινίου απευθύνεσαι. ⇒ Διότι η Ένωση σε πιστώνει για αγορά ζωοτροφών, λιπασμάτων, πάσης φύσεως εφοδίων, ασφαλώς και για το ΟΣΔΕ. ⇒ Διότι, όσες φορές δημιουργήθηκαν προβλήματα με τις αποφάσεις του κεντρικού κράτους ή των όποιων υπηρεσιών, η Ένωση Αγρινίου ήταν ο σύμμαχος στον αγώνα σου, διεκδικώντας, ενίοτε δε επιβάλλοντας, τις λύσεις που είχες ανάγκη. ⇒ Διότι η Ένωση Αγρινίου δίνει δουλειά σε περισσότερους από 250 εργαζομένους. ⇒ Διότι η Ένωση Αγρινίου επενδύει στην περιοχή, δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας και συνθήκες ανάπτυξης. ⇒ Διότι η Ένωση Αγρινίου βρίσκεται κυριολεκτικά στο πλευρό σου, στην εκτροφή και την καλλιέργειά σου, με επιστημονικό προσωπικό, πρόθυμο να σε καθοδηγήσει. ⇒ Διότι η Ένωση Αγρινίου σε ενημερώνει καθημερινά για όλα όσα σε αφορούν. ⇒ Διότι η Ένωση Αγρινίου είναι Συνεταιρισμός που σου ανήκει… και όχι εταιρία που ενδιαφέρεται μόνο για τα κέρδη της, όπως ρητά έχουν ομολογήσει εκείνοι που σήμερα σε προσεγγίζουν. ⇒ Διότι η Ένωση Αγρινίου επιμένει Συνεταιριστικά, σε αντίθεση με άλλους ελάχιστους Συνεταιρισμούς, κυρίως προβληματικούς, που εξαγοράστηκαν από ιδιώτες, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να υποστείλουν το σήμα κατατεθέν τους και να υψώσουν στη θέση τους τα λάβαρα των κερδοσκόπων (το δυσάρεστο είναι ότι με μεγάλη ευκολία υπέστειλαν τις «σημαίες» τους, για τις οποίες άλλοι πάλεψαν επί χρόνια πολλά). ⇒ Διότι όλα αυτά τα χρόνια έχουμε χτίσει σχέση εμπιστοσύνης, σε θεμέλια αξιοπιστίας και φερεγγυότητας. ⇒Διότι …οι λόγοι για να εμπιστευτεί ξανά κάποιος την Ένωση Αγρινίου είναι αμέτρητοι, αλλά…κάπου πρέπει να βάλουμε μια τελεία!!!

e-ea.gr

 

Συμμετοχή Γυμνασίων της Αιτωλοακαρνανίας στο 2ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ρομποτικής

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr