ΣΥΝΕΙΔΗΣΗLifestyleΟριστικός χωρισμός για αυτά τα 3 ζώδια

Οριστικός χωρισμός για αυτά τα 3 ζώδια

Μετά την ορθοδρόμηση του Ουρανού, το πλανητικό παιχνίδι αλλάζει ξανά και αυτά τα τρία ζώδια θα αντιμετωπίσουν δυσκολίες  μέσα στον Φλεβάρη.

Δίδυμοι

Δεν αντέχετε καθόλου στην ιδέα ότι μπορεί να έχετε κάνει κάποιο λάθος, ειδικά στα ερωτικά σας ζητήματα και ειδικότερα μέσα σε Σαββατοκύριακο, κατά τη διάρκεια του οποίου ευλόγως θέλετε να ξεκουραστείτε και να διασκεδάσετε.

Καμιά φορά όμως γίνεστε απόλυτοι, ενώ γενικά μιλώντας το πνεύμα σας είναι ελεύθερο, και ίσως, εφόσον σας έχει μπει η ιδέα πως δεν έχετε διαχειριστεί σωστά μία κατάσταση, να είναι αυτή η κατάλληλη στιγμή να σκεφτείτε τι συνέπειες μπορεί να έχει κάποια παλιότερη επιπόλαιη κίνησή σας.

Να έχετε πάντα στο μυαλό σας, ωστόσο, πως ο κόσμος ξεχνάει γρήγορα, ίσως πιο γρήγορα από ό,τι θα έπρεπε.

Παρθένος

Δεν το συνηθίζετε, αλλά καμιά φορά μετανιώνετε πάρα πολύ για παλιότερες αποφάσεις σας, κι ας μην είναι τόσο κρίσιμες όσο εσείς νομίζετε.

Δεν ξέρετε ποιο είναι το σωστό και ποιο το λάθος, απλά είστε σίγουροι ότι δεν πάει καλά, κι αυτό θα σας «τρώει» όλο το Σαββατοκύριακο.

Τα μπερδέματα αυτού του είδους είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να σας συμβεί, μιας και θέλετε πάντα να τα ελέγχετε όλα, ωστόσο η κατάσταση μπορεί να σωθεί αν πάρετε μια βαθιά ανάσα και ασχοληθείτε με κάτι εντελώς άσχετο ή, το πιθανότερο, μιας και είναι δύσκολο να ξεφύγει το μυαλό σας από τις εμμονές του, να σκεφτείτε τι μπορεί να πήγε λάθος και, κυρίως, γιατί.

Υδροχόος

Αισθάνεστε ότι κάποιος ή κάτι προσπαθεί να σας ελέγξει κι ενώ άλλες φορές ίσως και να το επιδιώκατε, εν είδει παιχνιδιού, τώρα να αισθάνεστε ως και απειλή εξαιτίας μίας κατάστασης που έχει διαμορφωθεί με τρόπο που δεν σας αρέσει.

Το πρόβλημα, βέβαια, προέκυψε ακριβώς επειδή κάποια στιγμή, κατά την οποία ίσως δεν το καταλάβατε, προσπαθήσατε να επιβληθείτε σε μία κατάσταση – και όχι απλά να την ελέγξετε – με τρόπο επιπόλαιο, χωρίς να έχετε σκεφτεί από πριν ότι ανοίγετε μια πόρτα που δεν μπορεί να κλείσει.

Αξιοποιήστε το Σαββατοκύριακο για να δείτε πού κάνατε λάθος και, κυρίως, για να το παραδεχτείτε και να πάτε παρακάτω.

Πηγή: eleftherostypos.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ