ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΠολιτικα ΝεαΟργή στο ΠΑΣΟΚ για σχόλιο συνέδρου του ΣΥΡΙΖΑ σε βάρος της Φώφης Γεννηματά

Οργή στο ΠΑΣΟΚ για σχόλιο συνέδρου του ΣΥΡΙΖΑ σε βάρος της Φώφης Γεννηματά

Οργή στο ΠΑΣΟΚ για σχόλιο συνέδρου του ΣΥΡΙΖΑ σε βάρος της Φώφης Γεννηματά

Την αντίδραση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ προκάλεσαν «προσβλητικές και απρεπείς αναφορές» συνέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για την Φώφη Γεννηματά.

Η σύνεδρος ισχυρίστηκε ότι η αείμνηστη πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ απείχε από την ψηφοφορία που αφορούσε το Σύμφωνο Συμβίωσης, ωστόσο αυτό έγινε διότι βρισκόταν στο εξωτερικό για λόγους υγείας.

Συγκεκριμένα, το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας καταφέρθηκε με σκληρά λόγια εναντίον της Φώφης Γεννηματά, κατηγορώντας την ότι όταν ψηφιζόταν στη Βουλή το Σύμφωνο Συμβίωσης για τα ομόφυλα ζευγάρια ήταν απούσα από την ψηφοφορία, ενώ είναι γνωστό ότι έλειπε διότι αντιμετώπιζε το γνωστό πρόβλημα υγείας με τον καρκίνο.

Όπως είπε η σύνεδρος, «να θυμίσω στους Πασόκους του ΚΙΝΑΛ ότι στην ψήφιση της ταυτότητας φύλου και στην ψήφιση για το σύμφωνο συμβίωσης, η αείμνηστη αρχηγός του ΚΙΝΑΛ, απουσίαζε, που θέλει να λέγεται Αριστερά σήμερα το ΚΙΝΑΛ και κ@@λοτρίβεται στο Pride δίπλα στην κοινότητα, λέγοντας ότι δεν θα επιτρέψουμε στον ΣΥΡΙΖΑ να πάρει το μονοπώλιο των δικαιωμάτων. Αλήθεια; Γιατί πότε τα στήριξαν τα δικαιώματα το ΚΙΝΑΛ…Δεν ξεχνάμε τους φασίστες που φέρνουν επάνω τον σοσιαλισμό, το ΠΑΣΟΚ, τις κλούβες του ’80 που τσουβάλιαζε τις τρανς από τη Συγγρού, τις σεξεργάτριες…»

Όπως επισημαίνει σε ανάρτησή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Δημήτρης Μάντζος, το κόμμα του ψήφισε το νομοσχέδιο που προωθούσαν τις ΛΟΑΤΚΙ διεκδικήσεις, σε αντίθεση με τον τότε κυβερνητικό εταίρο τους ΑΝΕΛ.

Η ανάρτηση του Δ. Μάντζου:

«Γεγονός 1: Εμείς ήμασταν εκεί για να ψηφίσουμε τα νομοσχέδια που προωθούσαν τις ΛΟΑΤΚΙ διεκδικήσεις.

Γεγονός 2: Οι ΑΝΕΛ δεν ήταν εκεί. Σήμερα, κάποιοι από αυτούς ήταν στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ δίνοντας… ξεχωριστό νόημα στις λέξεις «Προοδευτική Συμμαχία».

Γεγονός 3: Η Φώφη Γεννηματά αντιμετώπισε με ήθος και περηφάνεια την πολιτική. Δεν την άγγιζαν μικρότητες.

Γεγονός 4: Η συμμαχία πιο πολύ τοξική φαίνεται παρά προοδευτική.

Ο ΣΥΡΙΖΑ οφείλει έστω και τώρα να επανορθώσει».

Έντονη ήταν η αντίδραση και του Μανώλη Χριστοδουλάκη, Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και στενού συνεργάτη της αείμνηστης Φώφης Γεννηματά, που έκανε λόγο για «εμετικές χυδαιότητες», μέσω ενός λαϊκίστικου ψευτοπροοδευτισμού».

Συγκεκριμένα αναφέρει:

Οι εμετικές χυδαιότητες δεν την ακούμπησαν ποτέ. Γιατί έκανε αντί να λέει, δεν εργαλειοποίησε, δεν χρησιμοποίησε την ασθένεια της. Μόνη της, με αξιοπρέπεια. Για αυτό την ακολουθήσαμε, για αυτό δεν την ξεχνάμε.
Περιμένουμε την επίσημη διαφοροποίηση από τον ΣΥΡΙΖΑ. Τώρα.

Η ανοχή στους διεκδικητές της 5λεπτης διασημότητας μέσω του λαϊκίστικου ψευτοπροοδευτισμού, ανοίγει διάπλατα το δρόμο για την ταύτιση με τα απορρίμματα της ιστορίας.

Πηγή: thebest.gr

Αγρίνιο: Που θα γίνει διακοπή υδροδότησης τη Μεγάλη Τρίτη λόγω εργασιών

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr