ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΕυσυνείδηταΟργή στο Μεσολόγγι για τα σκουπίδια

Οργή στο Μεσολόγγι για τα σκουπίδια

Οργή στο Μεσολόγγι για τα σκουπίδια

Οργή στο Μεσολόγγι για τα σκουπίδια

Το Κράτος πρέπει να επιβάλλει λύσεις, όταν η Αυτοδιοίκηση αποτυχαίνει. Αρκετή οργή θα συναντήσει κανείς στα social media από τους δημότες του Μεσολογγίου για την κατάσταση που επικρατεί με τα σκουπίδια.

Χθες ο Δήμαρχος Κ. Λύρος μίλησε για λύση που έρχεται και νέα κυβερνητική εντολή για μεταφορά απορριμμάτων στο ΧΥΤΑ Παλαίρου.

Για τις αναφορές του σε σχέση με την αποκατάσταση του ΧΥΤΑ Μεσολογγίου τα λεγόμενα του Δημάρχου δεν φαίνεται να πείθουν με την έννοια ότι ο κόσμος περιμένει να δει χειροπιαστά αποτελέσματα.

Ωστόσο ανεξάρτητα από τις όποιες ευθύνες θέλει να καταλογίσει κανείς είτε στην τωρινή, είτε σε προηγούμενες διοικήσεις του Δήμου Μεσολογγίου, το ζήτημα είναι ότι ο Κ. Λύρος έχει δίκιο ότι απαιτείται μια συνολική λύση για τη διαχείριση των απορριμμάτων από όλους τους εμπλεκόμενους.

Όταν όμως έχουμε επαναλαμβανόμενες καταστάσεις, όπως συμβαίνει στο Μεσολόγγι, το Κράτος κεντρικά δεν μπορεί να αρκείται στα εντέλλεσθε για να φύγουν τα σκουπίδια και να πάνε στον ένα ή στον άλλο ΧΥΤΑ, πρέπει να μπορεί να επιβάλλει και μακροπρόθεσμες λύσεις, όταν η Αυτοδιοίκηση αποτυχαίνει.

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Οργή στο Μεσολόγγι για τα σκουπίδια

Οργή στο Μεσολόγγι για τα σκουπίδια

Κατά τα άλλα τους ενδιαφέρει το δημογραφικό και η θέση της γυναίκας…

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ