ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΏρες αγωνίας για τον 16χρονο που τραυματίστηκε σε τροχαίο στο Γαλατά – Διακομιδή στα Γιάννενα

Ώρες αγωνίας για τον 16χρονο που τραυματίστηκε σε τροχαίο στο Γαλατά – Διακομιδή στα Γιάννενα

Ώρες αγωνίας για τον 16χρονο που τραυματίστηκε σε τροχαίο στο Γαλατά  – Διακομιδή στα Γιάννενα

Ώρες αγωνίας για τον 16χρονο που χαροπαλεύει μετά από τροχαίο στο Γαλατά.

Στο Πανεπιστημιακό  Νοσοκομείο Ιωαννίνων βρέθηκε διαθέσιμη κλίνη ΜΕΘ για τον 16χρονο που έπεσε με δίκυκλο πάνω σε άγριο άλογο και τραυματίστηκε βαρύτατα.

Νωρίτερα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Βαρεμένος έκανε λόγο για απίστευτο δράμα της οικογένειας καθώς δεν υπήρχε κλίνη Μονάδας Εντατικής Θεραπείας.

Αναλυτικά η δήλωσή του βουλευτή:

«Δεκαεξάχρονο παιδί, οδηγώντας το μηχανάκι του στην ευρύτερη περιοχή του Γαλατά, έπεσε πάνω σε άλογα με αποτέλεσμα να τραυματισθεί σοβαρά και να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Πάτρας.

Τα άλογα αυτά είναι αδέσποτα, αλλά πιο αδέσποτη αποδεικνύεται η τύχη και το δράμα των κατοίκων της περιοχής Μεγάλη Πέμπτη.

Ένας ολονύκτιος μαραθώνιος ξεκίνησε για να βρεθεί κλίνη ΜΕΘ, καθότι στα νοσοκομεία της πόλης υπήρχε πληρότητα 100%. Συγγενείς και φίλοι κίνησαν γη και ουρανό και, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες ανθρώπων στον χώρο της υγείας, ξημέρωσε Μεγάλη Παρασκευή και οι προσπάθειες αυτές -μέχρι που γράφονταν αυτές οι γραμμές- δεν είχαν καρποφορήσει.

Είναι απίστευτο δράμα να περιμένεις να πεθάνει κάποιος για να βρεθεί κλίνη ΜΕΘ για ένα 16χρονο παιδί. Η κραυγή απόγνωσης των συγγενών: Θεέ μου, γιατί μας εγκατέλειψες»!

*Φωτογραφία αρχείου

Σπύρος Φλώρος: “Το Φως της Ανάστασης του Κυρίου, να γεμίσει τις καρδιές όλων μας…”

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →