ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΝαυπακτοςΟρεινή Ναυπακτία: Μέχρι και 90% οι κρατήσεις για τις γιορτές

Ορεινή Ναυπακτία: Μέχρι και 90% οι κρατήσεις για τις γιορτές

Ορεινή Ναυπακτία: Μέχρι και 90% οι κρατήσεις για τις γιορτές

Μέχρι στιγμής η πληρότητα σε Ναύπακτο και ορεινή Ναυπακτία για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς κυμαίνεται μεταξύ 80% και 90% όπως αναφέρει η εφημερίδα “Συνείδηση”, σύμφωνα με την οποία ακόμη και γκρουπ ξένων τουριστών επέλεξαν την περιοχή για να περάσουν τις γιορτές

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

Προορισμός και για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς έχει καταφέρει να είναι πλέον η Ναύπακτος και η ορεινή Ναυπακτία και κάθε χρόνο αυτό επαληθεύεται!

Φέτος, μέχρι στιγμής, οι κρατήσεις στην περιοχή αγγίζουν ήδη το 90%. Επίσης, εκτός από τους επισκέπτες που αποφασίζουν να περάσουν ένα τριήμερο στην περιοχή, υπάρχουν και γκρουπ από το εξωτερικό που έχουν προ καιρού προγραμματίσει να περάσουν όλη την εορταστική περίοδο στη Ναύπακτο, έχοντας παράλληλα προγραμματίσει και εξορμήσεις σε χωριά της ορεινής Ναυπακτίας.

Παράλληλα, η πλατφόρμα σύγκρισης τιμών Pricefox σε έρευνα που πραγματοποίησε και δημοσίευσε, αναφέρει πως η ορεινή Ναυπακτία εντάσσεται μεταξύ των δέκα πιο φθηνών προορισμών ανά την Ελλάδα! Αυτό σε συνδυασμό με την εγγύτητα της περιοχής από την Αθήνα και άλλα αστικά κέντρα κάνει την ευρύτερη περιοχή της Ναυπακτίας αρκετά ελκυστική.

Μιλώντας στη «Σ» ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος του Δήμου Ναυπακτίας Ντίνος Τσουκαλάς επεσήμανε:

Ο Ντίνος Τσουκαλάς

«Οι κρατήσεις στην ορεινή Ναυπακτία είναι σε υψηλό επίπεδο. Αγγίζουν ήδη το 80% και το 90%, ενώ και στη Ναύπακτο το δεκαήμερο των γιορτών, δηλαδή λίγο πριν τα Χριστούγεννα και λίγο μετά την Πρωτοχρονιά, η πληρότητα είναι ήδη σε αντίστοιχα επίπεδα.

Η έλευση των επισκεπτών στην περιοχή ξεκινά συνήθων τρείς με τέσσερις ημέρες πριν τα Χριστούγεννα. Οι ετεροδημότες έρχονται πριν τα Χριστούγεννα και φροντίζουν να κάθονται και λίγο μετά το πέρας των γιορτών. Οι επισκέπτες συνήθως έρχονται την Παρασκευή και το Σάββατο και διαμένουν στην περιοχή σχεδόν όλη την εβδομάδα, ενώ αρκετοί είναι που θα αλλάξουν χρόνο στην περιοχή μας και μετά θα αναχωρήσουν. Υπάρχουν γκρουπ ξένων επισκεπτών που έχουν προγραμματίσει εδώ και καιρό να περάσουν τις γιορτές τους στην Ναύπακτο, κάνοντας παράλληλα εξορμήσεις στα χωριά της περιοχής. Πολλοί εξ’ αυτών προέρχονται από την Γαλλία, αλλά υπάρχουν και από άλλες χώρες αντίστοιχα γκρουπ.

Σύμφωνα με τα περσινά δεδομένα η Ναύπακτος και η ορεινή Ναυπακτία διαθέτει επισκέπτες για τρείς ημέρες και μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Συνεπώς δεν υπάρχει λόγος να μην ισχύσει και φέτος αυτό. Μάλιστα, το γεγονός αυτό το ενισχύει πως από τον Αύγουστο μέχρι και τώρα στην περιοχή μας διαπιστώθηκε πως η τουριστική σεζόν έχει επιμηκυνθεί. Και αυτό δεν ισχύει μόνο φέτος και πέρυσι. Όλο αυτό το διάστημα η τουριστική κίνηση έχει πάει πολύ καλά και αυτό μας χαροποιοί ιδιαίτερα τόσο για την περιοχή μας, όσο και γιατί ήταν στόχος της Δημοτικής Αρχής η επιμήκυνση του χρόνου επισκεψιμότητας στην περιοχή από τουρίστες».

Κωνσταντίνος Χονδρός – Εφημερίδα “Συνείδηση”

ΣΥΡΙΖΑ: Αποχωρούν από τα κόμμα 100 μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Αιτωλοακαρνανίας        

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ