ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΗ Ορχήστρα της ΕΡΤ ακολουθεί την Πρόεδρο

Η Ορχήστρα της ΕΡΤ ακολουθεί την Πρόεδρο

Η Ορχήστρα της ΕΡΤ ακολουθεί την Πρόεδρο

Η Ορχήστρα της ΕΡΤ ακολουθεί την Πρόεδρο

Όχι δεν πρόκειται για συναυλία. Πρόκειται για την παρουσίαση από την Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ, απόψε στο Αγρίνιο, δύο εμβληματικών έργων της ελληνικής έντεχνης μουσικής δημιουργίας.

Το έργο του Νικόλαου Μάντζαρου, «7 Ωδές» του Διονύσιου Σολωμού και η οπερέτα του Θεόφραστου Σακελλαρίδη: «Ο Βαφτιστικός».

Η παρουσία της Ορχήστρας Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ, όπως πληροφορείται η στήλη, δεν ήταν πρόταση – αίτημα του Δήμου Αγρινίου, αλλά επίμονη πρόταση της ΕΡΤ που ακολουθεί την Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Για παράδειγμα αύριο η Πρόεδρος θα είναι στους Δελφούς και εκεί θα βρεθεί επίσης η ορχήστρα της ΕΡΤ.

Πρόκειται λοιπόν για παρουσίαση προς τους διερχόμενους της κεντρικής πλατείας του Αγρινίου… Οι διοργανωτές έχουν πάρει και μέτρα ώστε να αποφευχθεί τυχόν μεγάλο συνωστισμός, αφού η πανδημία μπορεί να βρίσκεται σε αποδρομή, αλλά δεν είναι ακόμη παρελθόν.

Από την άλλη η έντεχνη μουσική στην Ελλάδα καλώς ή κακώς δεν έχει τόσους πολλούς φίλους που να μετατρέψει την παρουσίαση αυτή σε κορονοπάρτι…

Εφημερίδα “Συνείδηση”

Κλάμα και στο Αγρίνιο για το «πορτοκαλί» από το Ηνωμένο Βασίλειο

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr