ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΜε οπλίτη ιατρό οι ανάγκες του ιατρείου Καστού

Με οπλίτη ιατρό οι ανάγκες του ιατρείου Καστού

Με οπλίτη ιατρό οι ανάγκες του ιατρείου Καστού

Με οπλίτη ιατρό θα καλυφθούν οι ανάγκες του περιφερειακού ιατρείου Καστού για τον επόμενο 1 χρόνο περίπου. Με απόφαση του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας, κ. Γιάννη Κεφαλογιάννη, έπειτα από συνεργασία που είχε ο Βουλευτής Ν. Λευκάδας, Θανάσης Καββαδάς, το προηγούμενο διάστημα, τόσο με την Αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας κ. Ειρήνη Αγαπηδάκη, αλλά και τον Υφυπουργό κ. Κεφαλογιάννη.

O oπλίτης ιατρός θα παρουσιαστεί άμεσα στο Π.Ι. Καστού, όπου και θα υπηρετήσει μέχρι την εκτιμώμενη ημερομηνία απόλυσής του στις 18 Σεπτεμβρίου 2024.

Η σχετική απόφαση δημοσιεύθηκε χθες στο ΦΕΚ Β’ 6386/7-11-2023.
Σχετικά με το θέμα ο Βουλευτής ανέφερε:

«Τον Ιούνιο, μετά τις εκλογές, υπήρξε πρόσκληση κατάθεσης αιτήσεων για την κάλυψη των κενών θέσεων στα αγροτικά ιατρεία. Ενώ αρχικά υπήρχε ενδιαφερόμενη ιατρός, τελικά δεν αποδέχθηκε τη θέση. Αμέσως ανέλαβα πρωτοβουλία και απευθύνθηκα στην 6η ΥΠΕ και στους αρμόδιους Υπουργούς, οι οποίοι συνέδραμαν την προσπάθειά μας για την άμεση κάλυψη της θέσης από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Οι κάτοικοι, αλλά και οι επισκέπτες του μικρού, πανέμορφου νησιού μας, μπορούν πλέον να εξυπηρετούνται για βασικές, αλλά και έκτακτες ιατρικές ανάγκες στον τόπο τους. Πάντα θα εξαντλούμε κάθε περιθώριο, θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για να αισθάνονται οι πολίτες πιο ασφαλείς.»

ilefkada.gr

Μαραθώνιος 2023: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ενόψει των αγώνων δρόμου

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ