ΣΥΝΕΙΔΗΣΗLifestyleΌνομα έκπληξη με την Μαρία Μπακοδήμου

Όνομα έκπληξη με την Μαρία Μπακοδήμου

Όνομα έκπληξη με την Μαρία Μπακοδήμου

Καινούργια εκπομπή ετοιμάζουν στο OPEN για τη νέα σεζόν και όπως έχει ανακοινωθεί τίτλος της θα είναι «Style Me Up», έχοντας στο «τιμόνι» της τη Μαρία Μπακοδήμου.

Η εκπομπή θα δίνει την ευκαιρία σε γυναίκες αλλά και άντρες να αναδείξουν τα δυνατά τους σημεία αναδεικνύοντας την καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους, αλλάζοντας την εμφάνισή τους με τη βοήθεια ομάδας ειδικών που θα αναλάβει τη «μεταμόρφωσή» τους.

Εκτός όμως από αυτούς που θα αναλάβουν την αλλαγή του στιλ θα υπάρχει και μόνιμη επιτροπή, με πρόσωπα από τον ευρύτερο χώρο της μόδας, που θα συζητούν και θα κρίνουν τους συμμετέχοντες βοηθώντας τους να βρουν το ιδανικό στιλ. Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου μέλος στην κριτική επιτροπή του «Style Me Up» θα είναι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Το γνωστό μοντέλο έχοντας διανύσει αρκετά… χιλιόμετρα στο χώρο της μόδας, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, θα είναι μαζί με τη Μαρία Μπακοδήμου στο καινούργιο ριάλιτι μόδας που ετοιμάζει το OPEN. Με την εμπειρία που έχει αποκτήσει μέσα από την επαγγελματική πορεία του διεθνώς ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατάφερε να κερδίσει μία… στιλένια καρέκλα για την κριτική επιτροπή και να βοηθήσει όσους θέλουν να «χτίσουν» το δικό τους στιλ. Είναι οριστικό λοιπόν ότι θα είναι στο «Style Me Up» με τη Μαρία Μπακοδήμου, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου η εταιρεία παραγωγής «Barking Well»βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία και με τα άλλα δύο μέλη της επιτροπής αλλά ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί η συνεργασία… οπότε μην τα προδώσουμε…!

newsit.gr

Κατερίνα Καινούργιου: Ρομαντικό tour στο Ιόνιο μαζί με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη (ΦΩΤΟ)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr