ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΟμοσπονδία Πάλης: Γονείς καταγγέλλουν κύκλωμα μαστροπείας

Ομοσπονδία Πάλης: Γονείς καταγγέλλουν κύκλωμα μαστροπείας

Ομοσπονδία Πάλης: Γονείς καταγγέλλουν κύκλωμα μαστροπείας

Υπόμνημα «φωτιά» κατέθεσαν στην Εισαγγελέα Αθλητισμού οι γονείς νεαρής αθλήτριας της πάλης, η οποία σε ηλικία 12 ετών όπως καταγγέλλεται κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον προπονητή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο υπόμνημά τους αναφέρουν πως οι διάφορες καταγγελίες που έχουν γίνει κατά προηγούμενων διοικήσεων της Ομοσπονδίας, αφορούν αξιόποινες πράξεις που τελέστηκαν στο πλαίσιο εγκληματικής οργάνωσης.

Καταγγέλλουν επίσης πως οι εμπλεκόμενοι φέρονται να έχουν προχωρήσει σε σωρεία πράξεων που σχετίζονται με κατάχρηση εξουσίας και πως υπάρχει ενδεχόμενο και για ύπαρξη κυκλώματος μαστροπείας.

Υποστηρίζουν δε, πως υπάρχουν συγκεκριμένα πρόσωπα που γνώριζαν τί συνέβαινε εντός της Ομοσπονδίας, τα οποία μέχρι σήμερα εξακολουθούν να ασκούν επιρροή και προτείνουν συνολικά πέντε μάρτυρες, μεταξύ των οποίων και έναν προπονητή, τον οποίο κατονομάζουν.

Πρόκειται για άτομο, το οποίο όπως σημειώνουν έχει παραδεχθεί ότι εξωθήθηκε σε μαστροπεία.

Οι καταγγέλλοντες γονείς αναφέρονται και στα όσα έζησε η κόρη τους, αθλήτρια 12 ετών, το 2017, υπόθεση για την οποία έχει σχηματιστεί ξεχωριστή δικογραφία.

Ο κατηγορούμενος προπονητής της, έχει καταδικαστεί σε 12 χρόνια για αποπλάνηση ανηλίκου και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια, ενώ εκκρεμεί το δευτεροβάθμιο δικαστήριο.

Σύμφωνα με το υπόμνημα, όλα όσα συνέβησαν στην 12χρονη ήταν εν γνώση της διοίκησης της Ομοσπονδίας, η οποία συγκάλυπτε τον προπονητή.

Πηγή: reader.gr

Απίστευτη οδύσσεια για επιβάτες: Έκαναν το Λάρισα-Αθήνα σε 11 ώρες με τρένο

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr