Όμορφο το Ξηρόμερο αλλά τα ζώα στον δρόμο είναι επικίνδυνα 

Όμορφο το Ξηρόμερο αλλά τα ζώα στον δρόμο είναι επικίνδυνα Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τις ομορφιές του Ξηρομέρου δύσκολα τις βρίσκεις. Όπως δύσκολα βρίσκεις και άλλη περιοχή με τόσο λίγες υποδομές, σε όλη της την έκταση.

Όμορφο το Ξηρόμερο αλλά τα ζώα στον δρόμο είναι επικίνδυνα 

Όμορφο το Ξηρόμερο αλλά τα ζώα στον δρόμο είναι επικίνδυνα 

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τις ομορφιές του Ξηρομέρου δύσκολα τις βρίσκεις. Όπως δύσκολα βρίσκεις και άλλη περιοχή με τόσο λίγες υποδομές, σε όλη της την έκταση.

Η εικόνα είναι από τον δρόμο από Κωνωπίνα προς Παπαδάτο και δεν είναι μια καθόλου σπάνια εικόνα. Αντίθετα, είναι μια πολύ συνηθισμένη σκηνή από τους δρόμους στον δήμο, τόσο πάνω στα βουνά όσο και στο παραλιακό μέτωπο που τόσοι και τόσοι δήθεν το αναμορφώνουν εδώ και πολλά χρόνια.

Το ότι οι τοπικές αρχές δεν ασχολήθηκαν διαχρονικά ουσιαστικά, ώστε να μην υπάρχει αυτή η εικόνα και κυρίως να εκλείψει η επικινδυνότητα που καταδεικνύει, είναι γνωστό.

Το πρόβλημα είναι πως αντί να σκύψουν όλοι με ενδιαφέρον και ταπεινότητα στα προβλήματα υποδομών που υπάρχουν στο Ξηρόμερο είναι όλοι γεμάτοι μεγαλόπνοες ιδέες και... οράματα.

Αυτά τα οράματα έχουν φάει άλλωστε την σύγχρονη Ελλάδα. Διότι είναι γνωστό ότι αν ζεις μέσα στα οράματα ξεχνάς πως θα εξασφαλίσεις τα βασικά: δουλειά και ποιότητα ζωής...

Εφημερίδα "Συνείδηση"

Το αίτημα να μην φταίει κανένας παρά μόνο το… σύστημα!