ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιο«Ομολογία πίστεως» στο Αγρίνιο: «Αντισταθείτε στον Αντίχριστο – Mην κάνετε κανένα εμβόλιο» (video)

«Ομολογία πίστεως» στο Αγρίνιο: «Αντισταθείτε στον Αντίχριστο – Mην κάνετε κανένα εμβόλιο» (video)

«Ομολογία πίστεως» στο Αγρίνιο: «Αντισταθείτε στον Αντίχριστο – Mην κάνετε κανένα εμβόλιο» (video)

Όλα τα βλέμματα πάνω του τράβηξε ένας άνδρας στο Αγρίνιο ο οποίος τις προηγούμενες ημέρες βρέθηκε στην πόλη και μαζί με έναν συνεργάτη του τράβηξε βίντεο με τον εαυτό του να κρατάει έναν μεγάλο ξύλινο σταυρό και να καλεί τον κόσμο σε «αντίσταση κατά του Αντιχρίστου» και «να μη κάνει κανένα εμβόλιο».

Ειδικότερα, όπως μπορείτε να δείτε στο video που ακολουθεί, εκτός από τον σταυρό που κρατούσε, είχε δεμένο έναν ακόμη στο στήθος του, ενώ ένας ακόμη σταυρός ήταν σχηματισμένος στο μπουφάν που φορούσε, καθώς κρατούσε το Ευαγγέλιο και έκανε το κήρυγμά του στο κέντρο της πόλης.

Σημειώνεται ότι στο video που αναρτήθηκε χθες, Τετάρτη 25 Αυγούστου στο YouTube, έχει γίνει επεξεργασία και ακούγονται διάφοροι εκκλησιαστικοί ύμνοι κατά τη διάρκεια του κηρύγματος.

Μεταξύ άλλων ο άνδρας που παρουσιάζεται στο video φώναζε: «Όχι στο χάραγμα του Αντιχρίστου», «να κάνετε υπακοή στον Θεό» και «να πεθάνουμε όλοι για τον ένα κι αληθινό Θεό», «τι είναι η ζωή – ζωή είναι ο Χριστός».

karvasaras.gr 

Εκ περιτροπής η κυκλοφορία στην Υποθαλάσσια σήραγγα Ακτίου – Πρέβεζας από 25/9 έως 27/09

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr