ΣΥΝΕΙΔΗΣΗLifestyleΟμογενής από το Διασελάκι Θέρμου κέρδισε 1.850.000 δολάρια στο Survivor των ΗΠΑ!

Ομογενής από το Διασελάκι Θέρμου κέρδισε 1.850.000 δολάρια στο Survivor των ΗΠΑ!

Ομογενής από το Διασελάκι Θέρμου κέρδισε 1.850.000 δολάρια στο Survivor των ΗΠΑ!

Ενας ομογενής αστυνομικός από την Νέα Ιερσέη ήταν ο νικητής της 40ης σαιζόν του «Survivor» και, όπως φαίνεται, κέρδισε το μεγαλύτερο χρηματικό ποσό στην ιστορία των ριάλιτι σόου: 2 εκατομμύρια δολάρια.

Ο 46χρονος Τόνι Βλάχος (Tony Vlachos) αναδείχθηκε καλύτερος παίχτης, ανάμεσα σε πέντε διαγωνιζόμενους στο επεισόδιο του «Survivor» της Τετάρτης με τίτλο «Winners at War» (Νικητές στον Πόλεμο.

Ο Βλάχος, ο οποίος κατάγεται από το χωριό Διασελάκι του Δήμου Θέρμου Αιτωλοακαρνανίας, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει ο «Ε.Κ.», έγινε μόλις ο δεύτερος παίχτης που έχει κερδίσει δύο φορές του συγκεκριμένου ριάλιτι.

«Ανοιξα τα μάτια μου και είδα πόσο σημαντική είναι η οικονομική ασφάλεια. Τα πάντα μπορούν να συμβούν. Σήμερα, οι άνθρωποι χάνουν τις δουλειές τους», όπως αναφέρει το «Entertainment Tonight». «Το πρώτο εκατομμύριο που κέρδισα στο ‘Survivor’ το επένδυσα σε ακίνητα… το καλύτερο πράγμα να κάνεις είναι να ξεπληρώνεις τα στεγαστικά σου δάνεια και να είσαι ασφαλής», πρόσθεσε στο .

Ο Βλάχος έγινε γνωστός για το γεγονός πως χρησιμοποίησε κάθε μέσο για να φτάσει στην κορυφή, όπως το να προδίδει τους συμμάχους του, σημειώνει η «New York Post».

Πηγή:www.ekirikas

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, γένι και υπαίθριες δραστηριότητες

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr