ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΠολιτικα Νεα«Ομιλίες του υποψηφίου Δημάρχου Νικ. Μουρκούση σε Νεοχώρι και Κατοχή»

«Ομιλίες του υποψηφίου Δημάρχου Νικ. Μουρκούση σε Νεοχώρι και Κατοχή»

Μπροστά σε πολυπληθές και θερμό ακροατήριο, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 15/4/2014 το βράδυ, η ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου Νίκου Μουρκούση, επικεφαλής του συνδυασμού «Συνεργασία Πολιτών», στην κεντρική πλατεία του Νεοχωρίου.

Ο γιατρός αναφέρθηκε σε όλα τα φλέγοντα ζητήματα της περιοχής, στα προβλήματα καθημερινότητας, στην τουριστική αξιοποίηση της παραποτάμιας περιοχής, στην στήριξη της πρωτογενούς παραγωγής με προώθηση της τυποποίησης και μεταποίησης των προϊόντων, στην παραγωγή Προϊόντων με Ονομασία Προέλευσης, στην ύδρευση και αποχέτευση, στα τεράστια προβλήματα του ΤΟΕΒ και τις δράσεις που θα αναλάβει ο Δήμος, εν όψει ότι αναλαμβάνει την αρμοδιότητα και των ΤΟΕΒ, κ.π.ά.
Στη συνέχεια ο Νίκος Μουρκούσης μίλησε στην Κατοχή, όπου έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από εκατοντάδες συμπολίτες. Ο γιατρός, που έχει ζήσει στην Κατοχή πολλά χρόνια και διατηρεί προσωπικές φιλικές σχέσεις με όλους τους κατοίκους, έδειξε ότι είναι γνώστης όλων των προβλημάτων του χωριού ενώ δεσμεύτηκε ότι η Κατοχή θ’ αλλάξει όψη με τις παρεμβάσεις που θα γίνουν στην όχθη του ποταμού, στα σοκάκια και τις πλατείες, στο δασύλλιο, στις εισόδους του χωριού, την περιμετρική, κ.ά.
Κοινή εκτίμηση είναι ότι ο Νίκος Μουρκούσης θα είναι μακράν πρώτος και στους Οινιάδες και ειδικά στην Κατοχή θα έχει την υποστήριξη της συντριπτικής πλειοψηφίας των δημοτών, αφού τον εμπιστεύονται και γνωρίζουν ότι ο γιατρός αγαπά ιδιαίτερα το χωριό τους.
Είναι πανθομολογούμενο ότι ο συνδυασμός «Συνεργασία Πολιτών» του υποψηφίου Δημάρχου Νίκου Μουρκούση, θα είναι σίγουρα στο δεύτερο γύρο και έχει σαφές προβάδισμα για τη νίκη.
Σχετικά με τα ψεύτικα και ανυπόστατα γκάλοπ που είδαν το φως της δημοσιότητας σε κάποια ιστοσελίδα, ο Νίκος Μουρκούσης δήλωσε: «Καλούμε τους συμπολίτες μας να κλείσουν τα μάτια και τ’ αυτιά στις σειρήνες. Δυστυχώς, έναντι τιμήματος, όλοι μπορούν να ζήσουν μερικές ώρες δημοσιότητας και δόξας. Είναι όμως η ψήφος των δημοτών που θα επιλέξει την επόμενη δημοτική αρχή, κι όχι το παρασκήνιο. Η γελιοποίηση όσων εκτίθενται, είναι κοντά..»

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr