ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΟμιλία Σαλμά στο Αγρίνιο

Ομιλία Σαλμά στο Αγρίνιο

Ομιλία Σαλμά στο Αγρίνιο

Πλήθος κόσμου στο «ΑΝΕΣΙΣ»

Ομιλία Σαλμά στο Αγρίνιο

Αισιόδοξος για την επανεκλογή του
«Mπηχτές» για Τσίπρα

 

Λίγο πριν τις 19:00 το απόγευμα ξεκίνησε η ομιλία του υποψήφιου βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας με τη Νέα Δημοκρατία και πρώην Υφυπουργού Υγείας Μάριου Σαλμά, στο δημοτικό κινηματογράφο «ΑΝΕΣΙΣ» στο Αγρίνιο.

Η αίθουσα ήταν γεμάτη αρκετή ώρα πριν την έναρξη της ομιλίας του κ. Σαλμά ενώ πλήθος κόσμου ήταν μαζεμένο και έξω απ’ τον κινηματογράφο για να ακούσουν από κοντά την ομιλία του υποψήφιου βουλευτή. Μεταξύ άλλων στην αίθουσα βρέθηκαν για να δείξουν τη συμπαράστασή τους στον κ. Σαλμά ο δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου, ο δήμαρχος Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος, μέλη του κόμματος και της νεολαίας του όπως και απλοί υποστηρικτές του πρώην υφυπουργού.

Πριν την έναρξη της ομιλίας του Μάριου Σαλμά, στον κινηματογράφο έπαιζε ένα βίντεο με τα με τα έργα του ως βουλευτής και Υφυπουργός Υγείας τα προηγούμενα χρόνια. Με την έναρξη της ομιλίας ευχαρίστησε τον κόσμο που βρέθηκε στο «ΑΝΕΣΙΣ» για να τον ακούσει από κοντά και δήλωσε, πως τόσο ο κόσμος μέσα στην αίθουσα, όσο και έξω από αυτή, έστειλε μήνυμα νίκης του κόμματός του στις κάλπες την ερχόμενη Κυριακή.

Μάλιστα ο υποψήφιος βουλευτής δεν παρέλειψε να στρέψει τα βέλη του στον ΣΥΡΙΖΑ και πιο συγκεκριμένα στον αρχηγό του, Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας χαρακτηριστικά πως αυτός μιλάει στο μεγάλης χωρητικότητας «ΑΝΕΣΙΣ» και ο κόσμος δεν χωράει στην αίθουσα, ενώ ο κ. Τσίπρας μίλησε στο μόλις 200 θέσεων Παπαστράτειο.

Ο κ. Σαλμάς μέσα από την ομιλία του έδειξε αισιόδοξος για το ενδεχόμενο της επανεκλογής του, αναφέρθηκε σε όσα πέτυχε τα προηγούμενα χρόνια ως βουλευτής και υφυπουργός, κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ και ανέφερε τις θέσεις του σε περίπτωση επανεκλογής του.

Μπάμπης Τσιρώνης

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr