ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΟμάδες εκβιαστών σε Αγρίνιο και Πάτρα – Η δράση τους περιγράφεται στην απόρρητη έκθεση Χρυσοχοΐδη προς τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου

Ομάδες εκβιαστών σε Αγρίνιο και Πάτρα – Η δράση τους περιγράφεται στην απόρρητη έκθεση Χρυσοχοΐδη προς τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου

Ομάδες εκβιαστών σε Αγρίνιο και Πάτρα – Η δράση τους περιγράφεται στην απόρρητη έκθεση Χρυσοχοΐδη προς τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου

Ομάδες εκβιαστών που δρουν (εκτός Αττικής) σε Πάτρα, Αγρίνιο, Ζάκυνθο, Καλαμάτα και Μύκονο, αναφέρει στην απόρρητη έκθεση που κατέθεσε στον εισαγγελέα το Αρείου Πάγου, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Όπως αποκαλύπτει σήμερα η Καθημερινή της Κυριακής στην απόρρητη έκθεση της Ασφάλειας Αττικής που παρέδωσε στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Βασίλη Πλιώτα ο Μ. Χρυσοχοΐδης, υπάρχουν εκτενείς αναφορές για δράση μπράβων και εκβιαστών που σε ότι αφορά στη δυτική Ελλάδα, η δράση τους εστιάζεται σε Πάτρα και Αγρίνιο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι πριν από μερικές ημέρες, το tempo24.news είχε αποκαλύψει ότι ενόψει της επαναλειτουργίας της εστίασης, άτομα τα οποία φέρεται να έχουν συγκροτήσει ομάδες προστασίας νυχτερινών καταστημάτων, είχαν ήδη δράση σε παραλιακά καταστήματα διασκέδασης της πόλης.

Όπως είχε επισημάνει το tempo24.news, οι προθέσεις συγκεκριμένων ατόμων βρίσκονταν ήδη, σε γνώση έμπειρων αξιωματικών της αστυνομίας οι οποίοι παρακολουθούσαν (και παρακολουθούν) τις κινήσεις τους.

Δεν είναι διόλου τυχαίο το περιστατικό, ότι πολύ πρόσφατα, άνδρας ο οποίος αποφυλακίστηκε τους τελευταίους μήνες και ο οποίος στο παρελθόν είχε απασχολήσει σημαντικά τις Αρχές για εμπλοκή του σε κυκλώματα της νύχτας, κλήθηκε από αξιωματικούς της τοπικής ΕΛ.ΑΣ. στο μέγαρο της οδού Ερμού προκειμένου να εξεταστεί το άλλοθί του, σε σχέση με εγκληματική ενέργεια η οποία διαπράχθηκε το τελευταίο διάστημα και συντάραξε το πανελλήνιο και την ευρύτερη περιοχή της δυτικής Ελλάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news o συγκεκριμένος άνδρας κατάφερε να προσκομίσει στοιχεία που επιβεβαιώνουν το άλλοθί του σε σχέση με τη συγκεκριμένη υπόθεση, ωστόσο, τοσο αυτός όσο και άλλα άτομα τα οποία εμφανίζουν τα τελευταία χρόνια δραστηριότητα στον “χώρο” της νύχτας, βρίσκονται υπό στενή παρακολούθηση αστυνομικών.

Αστυνομικές “πηγές” επισημαίνουν ότι οι συγκεκριμένες ομάδες βρίσκονται και θα βρίσκονται σε κλοιό παρακολούθησης προκειμένου να αποφευχθεί ενδεχόμενη ενταντικοποίηση της δράσης τους το επόμενο διάστημα.

Πηγή: tempo24.news

Δείτε επίσης: Ένα ενήλικο πια παιδί που βίωσε την κακοποίηση μιλάει για την υποχρεωτική συνεπιμέλεια

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr