ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΟμάδα «Κωτσόβολος Αγρινίου» Ημέρα καλής πράξης

Ομάδα «Κωτσόβολος Αγρινίου» Ημέρα καλής πράξης

Η ημέρα καλής  πράξης είναι ο νέος θεσμός που καθιέρωσε η εταιρεία μας  και συνδέεται απόλυτα με το όραμά μας να δημιουργούμε Σχέσεις Ζωής με τους ανθρώπους μας, τους πελάτες μας αλλά και την κοινωνία στην οποία δραστηριοποιούμαστε.

Σχέσεις ζωής, οι οποίες δεν περιορίζονται στην αδιαμφισβήτητη ικανότητά μας να εξυπηρετούμε άριστα τους πελάτες μας, αλλά επεκτείνονται στη στην δυνατότητά μας να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες των κοινωνιών μέσα στις οποίες λειτουργούν τα καταστήματά μας.
Για δεύτερη συνεχή χρονιά όλοι οι εργαζόμενοι της  της  ομάδας  του καταστήματος Αγρινίου είχαμε την δυνατότητα να συνεχίσουμε το έργο που ξεκινήσαμε πέρυσι.
Μια εθελοντική προσπάθεια που σηματοδοτεί όλες τις κινήσεις της εταιρείας μας για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη.
Η δράση μας περιελάμβανε κατασκευή ραφιών και  τακτοποίηση  ειδών πρώτης ανάγκης στο σπίτι «Το Χαμόγελο του παιδού» .
Χαιρόμαστε που η εταιρεία μας, μας δίνει την ευκαιρία να ενισχύσουμε τους δεσμούς μας με τις τοπικές κοινωνίες και να προσφέρουμε στήριξη σε όσους πραγματικά το έχουν ανάγκη. Εχει άξονα τον κάθε ένα και την κάθε μία από εμάς ανεξαρτήτως θέσης και τόπους εργασίας. Είναι ξεχωριστή η «Ημέρα» αυτή για όλους μας και η ψυχική ευφορία του να προσφέρεις  μέσα από τον εθελοντισμό δύσκολα αποτυπώνεται σε λέξεις.
Η ομάδα «Κωτσόβολος Αγρινίου»

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr