ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΟμάδα εργαζομένων δήμου Μεσολογγίου: «Και ξαφνικά σιώπησαν…»

Ομάδα εργαζομένων δήμου Μεσολογγίου: «Και ξαφνικά σιώπησαν…»

Ομάδα εργαζομένων δήμου Μεσολογγίου: «Και ξαφνικά σιώπησαν…»

Με το Σωματείο Εργαζομένων του δήμου Μεσολογγίου τα βάζει μια ομάδα εργαζομένων καθώς θεωρούν ότι η διοίκηση δεν έκανε τις απαιτούμενες ενέργειες για την συμμετοχή τους στις διαμαρτυρίες εναντίον του νομοσχεδίου που δίνει το δικαίωμα στα Δημοτικά Συμβούλια να αναθέτουν αρμοδιότητες σε ιδιώτες. Τέτοιες διαμαρτυρίες έχουν γίνει και εξακολουθούν να γίνονται σε άλλους δήμους. Η ανακοίνωση της εν λόγω ομάδας αναφέρει:

«Παρακολουθούμε τις τελευταίες μέρες τις διαμαρτυρίες σωματείων και συλλόγων εργαζομένων σε Δήμους για το υπό διαβούλευση νομοσχέδιο που δίνει το δικαίωμα στο Δημοτικό Συμβούλιο να δίνει υπηρεσίες όπως την Καθαριότητα, τον Ηλεκτροφωτισμό και το Πράσινο σε ιδιώτες, χωρίς να απαιτείται πλέον αιτιολόγηση της απόφασης.

Βλέπουμε αντιδράσεις στη Ναύπακτο και στο Αγρίνιο από τα εκεί σωματεία με στάσεις εργασίας, με κλείσιμο αμαξοστασίων, με έκτακτες Γενικές Συνελεύσεις με ανακοινώσεις στον τύπο. Και θέλουμε να ρωτήσουμε.

Τι γίνεται στο Μεσολόγγι; Ούτε έκτακτες Γενικές συνελεύσεις, ούτε ανακοινώσεις ενημέρωσης στους εργαζόμενους; Που πήγε το κατά τα άλλα λαλίστατο σωματείο; Γιατί σιώπησε ξαφνικά;».

aixmi-news.gr

Αιτωλοακαρνανία: Σε εξέλιξη οι καθαρισμοί σε ρέματα και χειμάρρους – ΗΧΗΤΙΚΟ

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr