ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΟλυμπιακοί Αγώνες: Η υπερηφάνεια της Αννας Κορακάκη και του Λευτέρη Πετρούνια

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η υπερηφάνεια της Αννας Κορακάκη και του Λευτέρη Πετρούνια

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η υπερηφάνεια της Αννας Κορακάκη και του Λευτέρη Πετρούνια

Οι Σημαιοφόροι της Ελλάδας στην Τελετή Εναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, Αννα Κορακάκη και Λευτέρης Πετρούνιας μίλησαν για την τιμή να κρατήσουν την ελληνική σημαία μπαίνοντας πρώτοι στο Ολυμπιακό Στάδιο του Τόκιο.

Είναι οι πρώτοι σημαιοφόροι της ελληνικής αποστολής που προέρχονται από την σκοποβολή και τη γυμναστική και η συγκίνηση τους ήταν κάτι παραπάνω από μεγάλη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν:

Λευτέρης Πετρούνιας: Δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή για έναν αθλητή, αυτό που ονειρεύεται από μικρό παιδί, να βρεθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες δηλαδή και να μπει πρώτος στο Στάδιο κρατώντας την ελληνική σημαία και επίσης μαζί με μία αθλήτρια, την τρομερή Αννα Κορακάκη σε κάτι καινούργιο για τον παγκόσμιο αθλητισμό με τεράστιο συμβολισμό.

Αισθάνομαι υπερήφανος και ελπίζω να φανώ αντάξιος αυτής της σημαίας που με τόσο πάθος κράτησα, να φανώ αντάξιος με τα αποτελέσματα μου

Αννα Κορακάκη: Ηταν ένα μοναδικό συναίσθημα και το μόνο δυσάρεστο ήταν ότι μπήκαμε σε ένα άδειο στάδιο χωρίς θεατές, ωστόσο κατανοούμε ότι αυτό ήταν για το καλό όλων.

Χαρήκαμε πάρα πολύ που ήμασταν ασφαλείς και ελπίζω στην Ελλάδα όλοι να το απόλαυσαν όσο και εμείς και να ένιωσαν την ίδια υπερηφάνεια.

protothema.gr

foto protothema.gr

Γεωργιάδης: Ενδέχεται να απαγορευτεί η είσοδος ανεμβολίαστων στο λιανεμπόριο

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr