ΣΥΝΕΙΔΗΣΗLifestyleΗ Ολυμπία Χοψονίδου θυμήθηκε όλες τις χρονιές που βούτηξε για το σταυρό, παρέα με τα παιδιά της [εικόνες]

Η Ολυμπία Χοψονίδου θυμήθηκε όλες τις χρονιές που βούτηξε για το σταυρό, παρέα με τα παιδιά της [εικόνες]

Η Ολυμπία Χοψονίδου θυμήθηκε όλες τις χρονιές που βούτηξε για το σταυρό, παρέα με τα παιδιά της [εικόνες]

Η Ολυμπία Χοψονίδου κάθε χρόνο ανήμερα των Θεοφανείων τιμάει την παράδοση και πέφτει στη θάλασσα για να πιάσει το σταυρό.

Η σύζυγος του Βασίλη Σπανούλη, ακόμη και πέρυσι που διένυε τον τελευταίο μήνα της εγκυμοσύνης της, έπεσε στην θάλασσα της Βουλιαγμένης μαζί με τους γιους της για το έθιμο, και έβγαλαν οικογενειακή φωτογραφία με μαγιό και μπλουζάκια μέσα στην θάλασσα.

Φέτος όμως τα πράγματα ήταν διαφορετικά και δεδομένης της κατάστασης με τον πανδημία του κορωνοϊού δεν έγινε η κατάδυση του Τιμίου Σταυρού στις παραλίες.

Η Ολυμπία Χοψονίδου, που συχνά μοιράζεται διάφορες στιγμές της καθημερινότητας της, με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram, δημοσίευσε ένα κολλάζ με φωτογραφίες από προηγούμενες χρονιές ανήμερα των Φώτων και έστειλε το δικό της μήνυμα.

«Καλή Φώτιση με υγεία και του χρόνου πρώτα ο Θεός θα βουτήξουμεγια τον Σταυρό», έγραψε στο story που ανέβασε η Ολυμπία Χοψονίδου.

Δείτε την φωτογραφία που ανέβασε η Ολυμπία Χοψονίδου:
Κάθε χρόνο βουτάει στα παγωμένα νερά για να πιάσει τον σταυρό.

Πηγή: iefimerida.gr 

Αμφιλοχία: Αγίασε τα νερά ο π. Οδυσσέας – Πιστός στο έθιμο ο Χρήστος Φίλος έπεσε για το Σταυρό στη θάλασσα

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr