ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΌλος ο λαός της Ναυπάκτου «δεν συναινεί στα σχέδια των ιμπεριαλιστών ληστών»;

Όλος ο λαός της Ναυπάκτου «δεν συναινεί στα σχέδια των ιμπεριαλιστών ληστών»;

Όλος ο λαός της Ναυπάκτου «δεν συναινεί στα σχέδια των ιμπεριαλιστών ληστών»;

Όλος ο λαός της Ναυπάκτου «δεν συναινεί στα σχέδια των ιμπεριαλιστών ληστών»;

Πανό στην Ακρόπολη, πανό και στο κάστρο της Ναυπάκτου, μαζί με συγκεντρώσεις σε όλη την χώρα (και στο Αγρίνιο) από το ΚΚΕ ενάντια στην ελληνοαμερικανική συνεργασία που αναμενόταν να υπερψηφίσει η ελληνική Βουλή, οι εκλεγμένοι βουλευτές με άλλα λόγια. Σε εκλογές, ε;..

Όπως διαβάζουμε στο 902.gr “με ένα γιγάντιο πανό που καλεί σε συναγερμό το λαό, απαιτώντας “καμιά εμπλοκή της Ελλάδας στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο”, “καμιά διευκόλυνση στους ιμπεριαλιστές και “να κλείσουν τώρα οι βάσεις ΗΠΑ – ΝΑΤΟ”, η ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ “στόλισε” το φρούριο στο λιμάνι της Ναυπάκτου.

Η ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ,  με αυτή της την κίνηση, έστειλε μήνυμα και προς τον νέο πρέσβη τον ΗΠΑ που κατάγεται απ’ το Πλάτανο Ναυπακτίας, ότι ο λαός δεν συναινεί στα σχέδια των ιμπεριαλιστών ληστών”.

Η μια συζήτηση είναι εκείνη για το κατά πόσον προβλέπεται ένα κόμμα να κρεμάει την πολιτική του άποψη με πανό πάνω σε μνημεία πολιτισμού. Όπως και αν μπορεί να κολλάει παντού αφίσες, να γράφει συνθήματα με σπρέι κλπ.

Ειδικά από την στιγμή που οι χώροι όπου έχει τα γραφεία του σχεδόν πάντα είναι… κατάλευκοι, στα κεντρικά, δε, στον Περισσό υπάρχουν σκοπιές και κάμερες παντού(και φυσικά ίχνος από γκράφιτι).

Η άλλη, όμως, συζήτηση είναι το κατά πόσον η υπόλοιπη κοινωνία αποδέχεται αυτό το “ο λαός δεν συναινεί… κλπ, κλπ”.

Κατά πόσον, δηλαδή, το ΚΚΕ δικαιούται να μονοπωλεί την έκφραση της βούλησης του λαού, στον δρόμο και στον δημόσιο χώρο.

Και, μεταξύ μας, αφού κανείς δεν αντιδρά κι αφού κανείς δεν έχει τον μηχανισμό να απαντήσει, καλώς κάνει και το ΚΚΕ και λέει ότι “ο λαός είμαι εγώ”!

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Δυσκολεύεται ο Μπακογιάννης να κλείσει ραντεβού, σκέψου εμείς…

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr