ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΟλοκληρώνεται η τοποθέτηση του πλαστικού χλοοτάπητα στο γήπεδο της Κανδήλας (ΦΩΤΟ)

Ολοκληρώνεται η τοποθέτηση του πλαστικού χλοοτάπητα στο γήπεδο της Κανδήλας (ΦΩΤΟ)

Ολοκληρώνεται η τοποθέτηση του πλαστικού χλοοτάπητα στο γήπεδο της Κανδήλας (ΦΩΤΟ)
Το γήπεδο της Κανδήλας επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης, μαζί με το δημοτικό σύμβουλο Πάνο Γκόλια. Στο χώρο εκτελούνται εργασίες τοποθέτησης πλαστικού χλοοτάπητα.
Ένα έργο όνειρο χρόνων για την Κανδήλα και ολόκληρη την Αλυζία γίνεται πραγματικότητα. Μιλάμε για το γήπεδο του Άη Γιώργη, και την τοποθέτηση σε αυτό πλαστικού χλοοτάπητα, το οποίο ολοκληρώνεται σε λίγες ημέρες και θα παραδοθεί προς χρήση στους αθλούμενους πολίτες της περιοχής μας.
Μπράβο σε όσους συνεισέφεραν για να γίνει πράξη αυτό το έργο, το οποίο ανήκει στον κόσμο της περιοχής, όπως κάθε έργο που γίνεται με δημόσιο χρήμα.
Σημαντικότατη η συνεισφορά της τέως δημοτικής αρχής του κ. Ερωτόκριτου Γαλούνη, καθοριστική και η συνεισφορά της νέας δημοτικής αρχής του κ. Γιάννη Τριανταφυλλάκη και σημαντικότατη και η ανιδιοτελής συμμετοχή σε προσωπική εργασία, σε υλικά και σε χρήμα μεμονωμένων πολιτών, που όπως μαθαίνουμε είχαμε τελευταία, και ήταν καθοριστική ώστε να μπορέσει να προχωρήσει και να ολοκληρωθεί το έργο.
Πάντα τέτοια… και σειρά έχει το γήπεδο του Μύτικα, για το οποίο έχουν εγκριθεί τα χρήματα από τον Φιλόδημο, έχει γίνει αποδοχή του ποσού και έχουν εγγραφεί στον Προϋπολογισμό του Δήμου Ξηρομέρου και οφείλει η νέα δημοτική αρχή να ετοιμάσει τον σχετικό διαγωνισμό, να τον τρέξει, να βγει προσωρινός και οριστικός μειοδότης, να υπογραφεί η σύμβαση και κατόπιν να ξεκινήσει και να ολοκληρωθεί το έργο.
Είναι μία διαδικασία που θα πάρει κάποιο εύλογο χρόνο, αλλά είναι στο χέρι της νέας δημοτικής αρχής να το προωθήσει και να προχωρήσει.
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ
mytikaspress.blogspot.com
ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr