ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΌλο και πιο ευνοϊκό το περιβάλλον για το project της Περιφέρειας

Όλο και πιο ευνοϊκό το περιβάλλον για το project της Περιφέρειας

Όλο και πιο ευνοϊκό το περιβάλλον για το project της Περιφέρειας
  • Όλο και πιο ευνοϊκό το περιβάλλον για το project της Περιφέρειας
  • Πρόεδρος των Ενεργειακών Κοινοτήτων ο Λ. Δημητρογιάννης

Η είδηση ότι ο αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος και Ενέργειας εκλέχθηκε πρόεδρος των Ενεργειακών Κοινοτήτων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας ήταν μάλλον αναμενόμενη.

Η είδηση είναι ότι το project προχωρά και πως το περιβάλλον που διαμορφώνεται γίνεται όλο και πιο ευνοϊκό για να καμφθεί και το τελευταίο «αγκάθι» που είναι η χρηματοδότηση.

Η ενεργειακή κρίση που σοβεί, η πράσινη μετάβαση που αναγκαία, οι δεσμεύσεις της χώρας για μείωση των εκπομπών ρύπων, η κατεύθυνση συνολικά της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά και του τραπεζικού συστήματος να χρηματοδοτούν τέτοιου τύπου επενδύσεις συνιστούν αυτό το ευνοϊκό περιβάλλον.

Πάντως ο Λ. Δημητρογιάννης ευχαρίστησε τους εκπροσώπους των Δήμων και των ΤΟΕΒ της Περιφέρειας, για την επιλογή τους στο πρόσωπό του, καθώς και για την συμμετοχή τους στις σχετικές διαδικασίες του τελευταίου διημέρου.

«Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά για την υλοποίηση του καινοτόμου πανελλαδικού σχεδίου του Περιφερειάρχη μας Νεκτάριου Φαρμάκη, αυτό της μεγάλης Περιφερειακής Ενεργειακής Συμμαχίας!

Και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνεργάτες μας, που το τελευταίο διάστημα απέδειξαν τις αστείρευτες δυνάμεις τους! Περιφέρεια που δίνει Ενέργεια στους Ανθρώπους της!» ανέφερε στο μήνυμά του στα social media.

Εφημερίδα “Συνείδηση”

Η έκπληξη στον συνεργάτη του Νεκτάριου Φαρμάκη, Γιώργο Σύρμο (ΦΩΤΟ)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr