Όλη η Ελλάδα… αποκριάτικη γιορτή: «Βουλιάζει» από κόσμο η Πάτρα – Σε ποιους προορισμούς αγγίζει το 100% η πληρότητα

Παρά τον μάλλον άστατο καιρό του τριημέρου οι δημοφιλείς προορισμοί βούλιαξαν από τον κόσμο. Η πληρότητα σε περιοχές όπως τα Ζαγοροχώρια, τα Καλάβρυτα, η Μονεμβάσια,…

6153806-scaled-1

Παρά τον μάλλον άστατο καιρό του τριημέρου οι δημοφιλείς προορισμοί βούλιαξαν από τον κόσμο. Η πληρότητα σε περιοχές όπως τα Ζαγοροχώρια, τα Καλάβρυτα, η Μονεμβάσια, το Πήλιο πλησιάζει το 95%. Για την Πάτρα δεν το συζητάμε, αρκετοί επισκέπτες αναγκάζονται να κοιμούνται… στα αυτοκίνητα.

Η καρδιά του Καρναβαλιού χτυπά στην Πάτρα…τουλάχιστον 250.000 επισκέπτες έχουν ήδη φτάσει στην αχαϊκή πρωτεύουσα. Κατάλυμα δεν υπάρχει ούτε για δείγμα, ενώ ο αριθμός των επισκεπτών αυξάνεται ώρα με την ώρα για την μεγάλη παρέλαση της Κυριακής.

Σε γιορτινούς καρναβαλικούς ρυθμούς κινείται όλη η χώρα. Εκτός από την Πάτρα, η Ξάνθη, το Ρέθυμνο, το Γαλαξίδι, Λευκάδα και Κέρκυρα έχουν την τιμητική τους.

Η Ένωση Γυναικών «Οι Μονεμβασιώτισσες» πραγματοποιεί για δωδέκατη συνεχή χρονιά –  το όμορφο Δρώμενο της «Βενετσιάνικης Περαντζάδας». Μοναδικές φιγούρες μιας άλλης εποχής θα περιδιαβαίνουν τα καλντερίμια του Κάστρου, ζωντανεύοντας μια πολυτάραχη ιστορία αγάπης.

Αυξημένη η τουριστική κίνηση στα Ιωάννινα και στα Ζαγοροχώρια. Στο πανέμορφο Πάπιγκο η τιμή των καταλυμάτων ξεκινά από 60 ευρώ.

Σε υψηλά επίπεδα κυμαίνονται οι κρατήσεις και για το επόμενο τριήμερο της 25ης Μαρτίου.