Όλοι εκτός έδρας

Οι ομάδες που προπορεύονται και στους τρις ομίλους της Β΄Κατηγορίας σ’ αυτή την (5η) αγωνιστική θα παίξουν στις έδρες των αντιπάλων τους. Εκτός από μια, για την ακρίβεια, τον Κεραυνό Μυρτιάς.
Αναγέννηση Θέρμου και Ένωση Ευνοχωρίου θα φιλοξενηθούν σε Μεσολόγγι και Νεοχώρι αντίστοιχα, έχοντας το πρώτο λόγο για την υπόθεση της νίκης. Ο Άγιος Θωμάς υποδέχεται τον Τρίκαρδο Κατοχής και λογίζεται στα σημαντικά ματς αυτό του Λυγιά με τον Αστέρα Μεσολογγίου.
Στο δεύτερο όμιλο δεσπόζει το ντέρμπυ στο γήπεδο Καραπαπά, ανάμεσα στην ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου και τον φιλοξενούμενο ΠΑΟ Καλυβίων (φωτο). Οι κιτρινόμαυροι έχουν ήδη χάσει σ’ αυτό το γήπεδο από τη Μυρτιά, παράλληλα έχασαν έδαφος, και με τον ΠΑΟΚ επιζητούν να…ρεφάρουν. Ο πρωτοπόρος Κεραυνός Μυρτιάς, με φιλοξενούμενο τον Ακαρνανικό, θα περιμένει το αποτέλεσμα μάλλον εκ του ασφαλούς. Το ντέρμπι ενδιαφέρει τόσο τον ΠΑΟ Αγρινίου που υποδέχεται τις Ελπίδες, όσο και την Παραβόλα που παίζει εκτός έδρας με την… άποντη και «διψασμένη» για βαθμούς Καμαρούλα.
Το ντέρμπυ του τρίτου ομίλου γίνεται στον Αστακό, όπου ο Ηρακλής υποδέχεται το Μοναστηράκι. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στις θέσεις 2 έως 4 μαζί με την ΑΕ Βάλτου, η οποία θα πάρει τους τρεις βαθμούς άνευ αγώνα από την Αναγέννηση Αστακού. Τα σενάρια εξάγονται εύκολα, αλλά γίνονται πιο ενδιαφέροντα όταν συνυπολογιστούν τα ματς του πρωτοπόρου (με 12 βαθμούς) Λουτρού στον υπολογίσιμο Εμπεσσό και του Αμφίλοχου των 9 βαθμών που υποδέχεται το Θύρειο και αναμένεται να φτάσει στους 12.

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr