ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΌλγα Δασκαλή: Κατσούλης και Καραπάνος έρχονται να μας «ξανά σώσουν»

Όλγα Δασκαλή: Κατσούλης και Καραπάνος έρχονται να μας «ξανά σώσουν»

Όλγα Δασκαλή: Κατσούλης και Καραπάνος έρχονται να μας «ξανά σώσουν»

Όλγα Δασκαλή: Κατσούλης και Καραπάνος έρχονται να μας «ξανά σώσουν»

Τη πιθανότητα να διεκδικήσουν εκ νέου τη δημαρχία οι τέως Δήμαρχοι Π. Κατσούλης και Ν. Καραπάνος σχολίασε η πρόεδρος του Συμβουλίου Κοινότητας Όλγα Δασκαλή, που θα είναι υποψήφια δήμαρχος Μεσολογγίου με το συνδυασμό “Ισχυρός Δήμος”.

Παρατηρείται, σημειώνει η ίδια, το τραγελαφικό φαινόμενο, πρώην Δήμαρχοι οι οποίοι έχουν δηλώσει με βαρύγδουπες εκφράσεις και επιχειρήματα ότι δε θα διεκδικήσουν ξανά τη Δημαρχία, ξαφνικά να επιθυμούν να επιστρέψουν στο Δημαρχιακό μέγαρο.

«Αναρωτιόμαστε πως θέλουν να τους πάρουμε στα σοβαρά όταν οι ίδιοι είναι ανακόλουθοι των λεγομένων τους; Πως θα ηγηθούν όταν συνεχώς αυτοαναιρούνται τόσο εύκολα; Θα αναλάβουν και στη συνέχεια θα ξανά αλλάξουν γνώμη;» αναρωτιέται με νόημα η Όλγα Δασκαλή και προσθέτει «Όταν ένας άνθρωπος αποφασίζει να ασχοληθεί με τα “κοινά” ταυτόχρονα αποφασίζει να κρίνεται για τα λεγόμενα και τις πράξεις, που αφορούν τη διαδικασία στην οποία αποφάσισε να βάλει το εαυτό του»

Συγκεκριμένα σε ό,τι αφορά τον Π. Κατσούλη, η Όλγα Δασκαλή αναφέρει : «Πριν τρία έτη κ.Κατσούλης είχε δηλώσει ότι θα προσπαθήσει να βοηθήσει τον τόπο “μέσω άλλου ρόλου”. Έγραψε ότι απέτυχε μαζί με τον κ. Καρατσόλη να δημιουργήσει μια ευρεία δημοτική παράταξη. Μήπως εννοούσε ότι απέτυχε να συνεργαστεί με τον κ. Λύρο, όπως ο άμεσος συνεργάτης του;

Τώρα αντιθέτως, θέλει να ηγηθεί μιας παράταξης και να πιστέψουμε στο λόγο του…Ίσως διαμέσου του άλλου ρόλου, αυτού του μέλους N.E. ανασυγκρότησης του Συριζα Αιτωλ/νίας, να προσπαθήσει να προάγει τα συμφέροντα του τόπου, με αποφάσεις που δεν τον χαντακώνουν».

Ενώ για τον πρώην Δήμαρχο, αναφέρει η ίδια : «Το ίδιο επιθυμεί και ο κ. Καραπάνος, να μας “ξανά σώσει”. Μετά από μια καταστροφική για τον Δήμο πενταετή θητεία και αφού μας είπε και εκείνος ότι δε θα ασχολείται με τα κοινά του Δήμου, επιθυμεί να επιστρέψει και να συνεχίσει την αποδόμηση και το ψέμα στα οποία έχει εντρυφήσει.

Βέβαια, πρώτα ως Δήμαρχος και έπειτα ως συνεργάτης Υπουργού της Νέας Δημοκρατίας, κατάφερε να λύσει τα δικά του προβλήματα και όχι του Δήμου. Άλλωστε, είναι νωπή στη μνήμη μας, η φωτογραφία στην οποία στέκεται δίπλα από τα εκδοτήρια, τάχα ότι θα έρθει το καράβι για την ακτοπλοϊκή σύνδεση με την Κεφαλονιά. Ο κ.Καραπάνος θυμίζει εποχές που δεν πρέπει να επιστρέψουν».

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

«Καίει» ο πληθωρισμός των τροφίμων

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ