Όλα φυσιολογικά

Δεν έκρυβε εκπλήξεις η 5η μέρα της Γ΄Κατηγορίας, καθώς τα φαβορί κέρδισαν και βρίσκονται σε υψηλές βαθμολογικές θέσεις.

Στον πρώτο όμιλο η Ματαράγκα νίκησε με το Αγγλικό 4-3 τις Παπαδάτες στο γειτονικό ντέρμπυ και ο Αχελώος Νεοχωρίου με 3-1 τον Γαλατά που συνεχίζει να μη δικαιώνει τις προσδοκίες που δημιούργησε. Οι Νέοι Ναυπάκτου κατέβαλαν με 3-2 την αντίσταση της Πενταλόφου και η Μάστρου επικράτησε με 4-1 του Ηρακλή Μεσολογγίου.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ 1ΟΥ   ΟΜΙΛΟΥ:  ΑΡΑΚΥΝΘΟΣ ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ 15, ΑΧΕΛΩΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ 12, ΑΟ ΖΕΥΓΑΡΑΚΙΟΥ* 9, ΝΕΟΙ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ* 6, ΠΑΙΑΝΙΑ ΜΑΣΤΡΟΥ* 6, ΑΟ ΠΑΠΑΔΑΤΩΝ 6, Μ.ΜΑΛΑΚΑΣΗΣ ΓΑΛΑΤΑ 3, ΑΟ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ* 1, ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΕΣ/ΓΙΟΥ*  1. Οι ομάδες με αστερίσκο έχουν κάνει το ρεπό.

 

 

Ο δεύτερος όμιλος επιφύλασσε την αναρρίχηση του Ρηγανά στην πρώτη θέση (μετά το 2-6 στη Λεπενού)   μαζί με τον Άγιο Ανδρέα που είχε σειρά να κάνει το ρεπό του. Η Σκουτερά με το 0-4 επί της Ρίγανης έδειξε πως δεν… αστειεύεται, ο Μακρυνειακός επιβλήθηκε με 3-1 της  Γαβαλούς και οι Άτλαντες με 2-1 του Ελαιοφύτου.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ 2ΟΥ   ΟΜΙΛΟΥ: ΑΟ ΡΗΓΑΝΑ* 12, ΘΥΕΛΛΑ ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑ* 12, ΑΟ ΣΚΟΥΤΕΡΑΣ 8, ΑΟ ΕΛΑΙΟΦΥΤΟΥ*  6, ΑΤΛΑΝΤΕΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ* 6, ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΡΙΓΑΝΗΣ 6, ΑΕ ΜΑΚΡΥΝΕΙΑΚΟΣ 4, ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΓΑΒΑΛΟΥΣ 4, ΑΡΗΣ ΛΕΠΕΝΟΥΣ* 0. Οι ομάδες με αστερίσκο έχουν κάνει το ρεπό.

 

 

Παραμένει επικεφαλής του τρίτου ομίλου ο Α.Ο. Σπάρτο που συνέτριψε εκτός έδρας (0-5) τον Αία Αμφιλοχίας. Ο Παναμβρακικός Μπούκας που καιροφυλακτεί να βρεθεί στην πρώτη θέση όταν το Σπάρτο κάνει το ρεπο του, προς το παρόν επιδόθηκε σε πολλά γκολ κόντρα στην Κεχρινιά (φωτο). Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μάλιστα με τους Χούτα και Θοοδωράκη, αλλά ο Παναμβρακικός είχε κάνει το 3-2 πριν τη λήξη του ημιχρόνου και τελικά νίκησε 6-2 με χατ τρικ του Σπύρου Μπεκατώρου, και από ένα γκολ των Τσιτσομήτσου, Φίλου, Σαλμά. Με 4-1 κέρδισε η Χρυσοβίτσα τη Σκουρτού και με 1-3 το Αρχοντοχώρι τα Σαρδήνινα.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ 3ΟΥ   ΟΜΙΛΟΥ:  ΑΟ ΣΠΑΡΤΟΥ 13, ΠΑΝΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ* 12, ΑΟ ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙΟΥ* 9, ΑΕ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΣ 7, ΠΥΡΑΜΙΣ ΣΑΡΔΙΝΙΩΝ* 6, ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΕΧΡΙΝΙΑΣ* 4, ΑΕ ΜΠΑΜΠΙΝΗΣ* 3, ΔΥΡΙΕΙΣ ΣΚΟΥΡΤΟΥΣ 3, ΑΙΑΣ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ 0. Οι ομάδες με αστερίσκο έχουν κάνει το ρεπό.

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr