Όλα έτοιμα στον Α.Ο.

Λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος ο Α.Ο. Αγρινίου σε κλίμα αισιοδοξίας έκανε την παρουσίαση της φανέλας, με βασικό χορηγό τον όμιλο «ΑΫΦΑΝΤΗ», σε χώρο του οποίου έγινε και η εκδήλωση και είχε ετοιμάσει πλούσιο μπουφέ με εδέσματα παραγωγής του και εκλεκτό κρασί.
Παρόντες, πέραν του επιχειρηματία Γιώργου Αυφαντή, ο πρόεδρος του Α.Ο. Περικλής Γερμανός, ο Κωνσταντίνος Τσιαμάκης, ο προπονητής Γιάννης Διαμαντάκος με τον Τάσο Σταμάτη και οι νεοαποκτηθέντες καλαθοσφαιριστές Γεωργούλας, Γκόβας, Μακρής, Σταμούλης, ενώ λόγω θέματος υγείας απουσίαζε ο Τσιατάλας. Νέο πρόσωπο ο Παναγιώτου που δεν ανακοινώθηκε ακόμα. Είναι έγχρωμος, όμως Έλληνας και αποκτήθηκε από τον Φιλαθλητικό.
Ο Γιώργος Αυφαντής ευχήθηκε υγεία και ζήτησε από την ομάδα να πασχίσει για την καλύτερη δυνατή διάκριση στη Γ΄Εθνική. Οι υπόλοιποι είχαν ευχαριστίες για τον όμιλο «ΑΫΦΑΝΤΗ» και ο Γεωργούλας είπε χαρακτηριστικά εκ μέρους των παικτών «εμείς είμαστε οι αποδέκτες αυτής της χορηγίας, παίζω 10 χρόνια επαγγελματικό μπάσκετ και ξέρω πόσο σημαντικό είναι». Επίσης εξέφρασε την προσδοκία να γίνει ο Α.Ο. ομάδα και να την αγκαλιάσει όλο το Αγρίνιο.
Ο πρόεδρος Περικλής Γερμανός έκανε αναφορά στους παίκτες, στους προπονητές και σε δηλώσεις αναφέρθηκε στην μεθοδική προσπάθεια του Συλλόγου για την ανύψωση του αθλήματος στη περιοχή και την αξιοποίηση του ταλέντου της. Πληροφόρησε ότι θα γίνει συνεργασία με άλλο Αγρινιώτικο Σύλλογο (τον Πήγασο λένε οι πληροφορίες μας) σε επίπεδο υποδομών και Αντρών, ενώ ανέφερε επίσης πως η ιστοσελίδα της ομάδας θα λειτουργήσει ανανεωμένα και πιο εντατικά.
Για την επιλογή του Γιάννη Διαμαντάκου ο Ντίνος Τσιαμάκης απάντησε πως έγινε για να πάει καλύτερα η ομάδα και ο ίδιος ο Διαμαντάκος είπε πως δεν χρειάζονται λόγια, αλλά η ομάδα μα μιλήσει στο γήπεδο. Όσον αφορά την επάνοδό του απάντησε «το μείζον θέμα είναι να προετοιμαστούμε για την πρεμιέρα». Ο δε Τάσος Σταμάτης δήλωσε ευτυχισμένος που επανήλθε στο μπάσκετ του Αγρινίου, μετά τρία χρόνια.

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ