ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΟκτώ μήνες μετά τις εκλογές και γίνεται χαμός παντού!

Οκτώ μήνες μετά τις εκλογές και γίνεται χαμός παντού!

Οκτώ μήνες μετά τις εκλογές και γίνεται χαμός παντού!

Φαντάσου να μην είχε κερδίσει η ΝΔ με τέτοια τεράστια διαφορά από τον δεύτερο στις εκλογές ή φαντάσου να μην ήταν σε αποδρομή(σχεδόν) η αξιωματική αντιπολίτευση και το τρίτο κόμμα να μην έδινε μάχη μέχρι πρότινος να μην εξαερωθεί!

Πραγματικά, αν το πολιτικό σκηνικό δεν ήταν όπως είναι, τι θα βλέπαμε στους δρόμους, στα μετερίζια και(πολύ περισσότερο) μεθαύριο στις ευρωεκλογές;

Δεν ξέρουμε αν η παράταξη που έχει στις δημοσκοπήσεις πάνω από 35% και 20 μονάδες διαφορά από τον δεύτερο, έχει μπει κάπως στον “πάγο” λόγω του μουδιάσματος που υπάρχει από το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Η πραγματικότητα λέει ότι τα πανεπιστήμια της χώρας είναι είτε κλειστά είτε αναρωτιούνται αν μπορούν να κάνουν διαδικτυακές εξετάσεις! Και, προσέξτε, με τις τέσσερις σχολές αιχμής της σύγχρονης τεχνολογίας που εδρεύουν στο Μετσόβιο να δηλώνουν αδυναμία για κάτι τέτοιο!
Την ίδια ώρα άρχισαν να κλείνουν ακόμη και δρόμοι από αγρότες, κάτι που νομίζαμε ότι το είχαμε ξεπεράσει, ενώ στην υπόλοιπη Ευρώπη οι αγρότες πήραν ό, τι μπόρεσαν και επέστρεψαν στα χωράφια τους! Εδώ μάλλον έχουν λιγότερη δουλειά να κάνουν ή είναι πιο αποφασισμένοι.

Έχει και συνέχεια όμως: άμα τη εμφανίσει Χρυσοχοΐδη στο ανάλογο υπουργείο επανήλθε και η σοβαρή τρομοκρατία. Δύο χτυπήματα μέσα στην Αθήνα μέσα σε ένα μήνα από παρόμοιες μαρξιστικές/ακροαριστερές οργανώσεις με την ανάλογη φρασεολογία, με στόχο να φανεί ότι ηγ πρωτεύουσα, η Ελλάδα και η οικονομία δεν είναι ασφαλείς αλλά είναι…ρίσκο! Το ίδιο και το real estate στα κεντρικά σημεία με…λίγη βοήθεια από απίστευτες δηλώσεις του δημάρχου!

Και συνεχίζουμε! Μέσα σε μία εβδομάδα, βόμβα στον αγωγό νερού(!) από την Αττική στην Αίγινα για 5 φορά στα χρονικά και βόμβα(δολιοφθορά την είπαν, χαριτωμένα…) στον αγωγό του ρεύματος(!) από την ηπειρωτική χώρα στην Κρήτη. Πόλεμος κανονικός με άλλα λόγια από εχθρό που χτυπά τις υποδομές!

Βάλτε, σαν κερασάκι στην τούρτα και τα γνωστά αντάρτικα των “συλλόγων και συλλογικοτήτων” απέναντι στην ανάπτυξη των ΑΠΕ- που καλύπτουν πια το 57% της ενέργειας στην χώρα- με μπλοκάρισμα ακόμη και αποφάσεων που έχουν παρθεί ομόφωνα από τα θεσμικά όργανα και καταλαβαίνει κανείς ότι κάτι σοβαρό “παίζεται”.

Είπαμε, αυτές οι ευρωεκλογές είναι κρίσιμες, όχι μόνο για το εσωτερικό, αλλά και για την γεωπολιτική στην Ευρώπη και τον κόσμο. Αναμένεται ακόμη πιο μεγάλος χαμός!

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Ο Τορουνίδης είναι ΠΑΣΟΚ και είναι με τον Δούκα!

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ