ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΑχαϊαςΟίκος ανοχής χορηγός σε ομάδα της Δυτικής Ελλάδας

Οίκος ανοχής χορηγός σε ομάδα της Δυτικής Ελλάδας

Οίκος ανοχής χορηγός σε ομάδα της Δυτικής Ελλάδας

Στα βήματα της ερασιτεχνικής ποδοσφαιρικής ομάδας Βουκεφάλας από τη Λάρισα, που έχει χορηγό τον ξακουστό οίκο ανοχής «Σούλα», βαδίζει τώρα και η ομάδα Αχαιός Σαραβαλίου της Πάτρας, καθώς συμφώνησε να είναι κεντρικός χορηγός της το «Moniκa’s home», σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso.

Eτσι, τη νέα σεζόν οι παίκτες της ομάδας, που αγωνίζεται στη Β’ Κατηγορία του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Αχαΐας, θα φορούν τη φανέλα με τη διαφήμιση του οίκου ανοχής στο μπροστινό μέρος, όπως είχε συμβεί και το 2012 με την ομάδα της Λάρισας, η οποία αγωνιζόταν με στολές που έφεραν τη φίρμα της μαντάμ Σούλας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το deal ανάμεσα στο «Monika’s home» και στη διοίκηση του Αχαιού φαίνεται ότι απέφερε και αρκετά χρήματα στα ταμεία του συλλόγου για τα δεδομένα της κατηγορίας στην οποία αγωνίζεται η ομάδα του Σαραβαλίου.

Προκειμένου, μάλιστα, να κλειστεί το γρηγορότερο η συμφωνία, οι δύο πλευρές συμφώνησαν στην απαίτηση των ιδιοκτητών του «Moniκa’s home», εκτός από τις φανέλες των παικτών, να τοποθετηθεί και μια μεγάλη διαφημιστική πινακίδα του οίκου ανοχής στον χώρο του γηπέδου!

falenes-omada-oikos-anoxis

tempo24.gr 

Έργα συνολικού ύψους 453.000 ευρώ στον Δήμο Θέρμου

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr