ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΠολιτικα ΝεαΟικονόμου για σύλληψη δράστη: Συγχαρητήρια στην αστυνομία – Τα στοιχεία θα βοηθήσουν στην αντιμετώπιση των χούλιγκανς

Οικονόμου για σύλληψη δράστη: Συγχαρητήρια στην αστυνομία – Τα στοιχεία θα βοηθήσουν στην αντιμετώπιση των χούλιγκανς

Οικονόμου για σύλληψη δράστη: Συγχαρητήρια στην αστυνομία – Τα στοιχεία θα βοηθήσουν στην αντιμετώπιση των χούλιγκανς

Στη σύλληψη του δράστη που ευθύνεται για τον σοβαρό τραυματισμό του αστυνομικού στα επεισόδια της Πέμπτης στου Ρέντη προχώρησε η ΕΛΑΣ, με τον Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Οικονόμου να κάνει την πρώτη του ανάρτηση για το ζήτημα τονίζοντας πως: «Από την επιχείρηση αυτή υπάρχουν πλέον πλήθος στοιχείων που θα βοηθήσουν τις Αρχές στην αντιμετώπιση των εγκληματικών οργανώσεων χούλιγκανς, αλλά και όσων τους ανέχονται και τους υποκινούν».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Υπουργού:

Συγχαρητήρια στην @hellenicpolice, που κατάφερε πολύ γρήγορα -με οργανωμένο σχέδιο και άψογη μεθοδικότητα- να εντοπίσει, να προσαγάγει, να ανακρίνει, και να αποσπάσει ομολογία από τον δράστη της δολοφονικής επίθεσης εναντίον του 31χρονου αστυνομικού στην περιοχή του Ρέντη. Συγχαρητήρια, για μια ακόμη φορά, στην ΕΛ.ΑΣ. για την επιχείρηση μαζικής προσαγωγής το βράδυ της επίθεσης. Ο δράστης, αλλά και όλοι όσοι συμμετείχαν στις επιθέσεις εναντίον των αστυνομικών, ήταν ανάμεσα σε εκείνους που προσήχθησαν. Από την επιχείρηση αυτή υπάρχουν πλέον πλήθος στοιχείων που θα βοηθήσουν τις Αρχές στην αντιμετώπιση των εγκληματικών οργανώσεων χούλιγκανς, αλλά και όσων τους ανέχονται και τους υποκινούν. Προσευχόμαστε και ελπίζουμε το καλύτερο για τον τραυματία αστυνομικό, που δίνει τη μάχη της ζωής στο νοσοκομείο.

Πηγή: ertnews.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ