ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΚαι οι υμνολόγοι σύλλογοι της πόλης στο στόχαστρο του ΣΥΡΙΖΑ Μεσολογγίου

Και οι υμνολόγοι σύλλογοι της πόλης στο στόχαστρο του ΣΥΡΙΖΑ Μεσολογγίου

Και οι υμνολόγοι σύλλογοι της πόλης στο στόχαστρο του ΣΥΡΙΖΑ Μεσολογγίου

Το να επικρίνει το εκάστοτε κόμμα της αντιπολίτευσης ένα κυβερνητικό βουλευτή είναι αναμενόμενο. Εκείνο όμως που δεν είναι και τόσο αναμενόμενο είναι να επιτίθεται εμμέσως πλην σαφώς σε φορείς της περιοχής, που έχουν διαφορετική άποψη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Μεσολογγίου στην ανακοίνωσή του με την οποία σχολίασε την πρόσφατη συνάντηση του βουλευτή της ΝΔ με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών και την αναφορά του Σπ. Λιβανού για μετακίνηση του Τμήματος Γεωπονίας από την Αμαλιάδα στο Μεσολόγγι, υπενθυμίζοντας με νόημα πως αυτό είναι αίτημα του ιδίου του Τμήματος, επεφύλασσε ένα… φαρμακερό υστερόγραφο.

«Κατανοούμε την αδυναμία να υλοποιήσετε το όποιο έργο, αλλά θα προτιμούσαμε μια δική σας απάντηση και όχι κάποιων υμνολόγων συλλόγων της πόλης μας» αναφέρει χαρακτηριστικά ο ΣΥΡΙΖΑ Μεσολογγίου και προσθέτει με νόημα πως «οι όποιες «κουμπαριές», αλλά και η προσμονή θέσεων δε μειώνουν την αισχύνη». Ο ΣΥΡΙΖΑ Μεσολογγίου κακώς βέβαια αποφεύγει να αναφερθεί ονομαστικά στους υμνολόγους συλλόγους και στις “κουμπαριές”. Όμως επειδή μιλάμε για δημόσια πράγματα, κανένας φορέας της περιοχής δεν τοποθετήθηκε πρόσφατα για το θέμα της Γεωπονικής.

Αντιθέτως αναφορικά με το ζήτημα του Αστυνομικού Μεγάρου στο Μεσολόγγι -θέμα που επίσης ο ΣΥΡΙΖΑ Μεσολογγίου έθιξε βάλλοντας κατά του Σπ. Λιβανού- τόσο ο Εμπορικός Σύλλογος Μεσολογγίου, όσο και η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αιτωλίας με προ ημερών ανακοινώσεις του έσπευσαν να ευχαριστήσουν το βουλευτή της ΝΔ για την παρέμβασή του.

Εφημερίδα Συνείδηση

Pitsos: Εργαζόμενοι καταγγέλλουν ότι κλείνει το εργοστάσιο στην Ελλάδα

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr