ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΟι βασιλιάδες άλλαξαν την ατζέντα της καθημερινότητας

Οι βασιλιάδες άλλαξαν την ατζέντα της καθημερινότητας

Οι βασιλιάδες άλλαξαν την ατζέντα της καθημερινότητας

Αρχικά θα πρέπει ο θάνατος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου πρέπει να αντιμετωπίστηκε από τους κυβερνητικούς κάπως σαν “φτου, έπρεπε κι αυτό να τύχει στην βάρδιά μας;”! Σου λέει, δεν μπορούσε ο χριστιανός να περιμένει μερικούς μήνες να περάσουν οι εκλογές;

Στην συνέχεια όμως ο εκνευρισμός πρέπει να πέρασε στον ΣΥΡΙΖΑ σχεδόν ατόφιος. Διότι εδώ και σχεδόν μια εβδομάδα όλη η πολιτική ατζέντα έχει αλλάξει κι ασχολούνται όλοι με την κηδεία του τέως βασιλιά!

Στην επικοινωνία δεν έχει σημασία αν αυτό που λες είναι στοιχειοθετημένο -ειδικά αν παίζεις το χαρτί των σκανδάλων συνεχώς- αλλά με πόση συνέπεια το λες.

Ε, την σκυτάλη πήραν τα γνωστά ελληνικά ΜΜΕ που όλα μπορούν να τα κάνουν… λύσσα με αποτέλεσμα να έχει φλομώσει ο κόσμος με τιάρες και γαλαζοαίματους επισκέπτες.

Και μην πει κανείς ότι αυτή είναι η επιλογή των “συμφερόντων”. Τα ελληνικά ΜΜΕ είναι “ό, τι θέλει ο λαός”. Και στον δημόσιο διάλογο φρόντισαν να βγάλουν ως μοναδικό θέμα τον “τέως όχι μόνο οι γνωστοί βασιλόφρονες αλλά και οι φουλ αριστεροί που φοβήθηκαν μήπως κι επανέλθει η Βασιλεία!

Διότι, όταν αντιμετωπίζεις το παρελθόν σου χωρίς να το έχεις αποδεχθεί, αυτά συμβαίνουν!

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Θέμα Δημοκρατίας με τον αρχηγό του Στρατού ή… ψυχοπαθολογίας;

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ