Οι ΘΕΑΤΡόPolice στον "Δυτικά FM 92,8"- Πρεμιέρα απόψε για την παράσταση "Δον Καμίλο" στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου

Στον "Δυτικά FM 92,8" μίλησαν μέλη της ερασιτεχνικής θεατρικής ομάδας ΘΕΑΤΡόPolice εν όψει της της αποψινής πρεμιέρας στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου στην παράσταση "Δον Καμίλο". 

theatro-2

Στον "Δυτικά FM 92,8" μίλησαν μέλη της ερασιτεχνικής θεατρικής ομάδας ΘΕΑΤΡόPolice εν όψει της της αποψινής πρεμιέρας στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου στην παράσταση "Δον Καμίλο".

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου και η ερασιτεχνική θεατρική ομάδα ΘΕΑΤΡόPolice της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας και της Τοπικής Διοίκησης Ακαρνανίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών συνεργάζονται για ένατη συνεχή χρονιά παρουσιάζοντας το έργο του Σωτήρη Πατατζή «Δον Καμίλο» απόψε Παρασκευή 26,το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Μαΐου στις 21:30, στην αίθουσα του θεάτρου.

Ακούστε τη συνέντευξη του στη Δήμητρα Λαοπόδη:

Σημειώνεται ότι η παράσταση «Δον Καμίλο» του Σωτήρη Πατατζή έχει ανέβει στο Δημοτικό Θέατρο Αγρινίου την περίοδο 1981-1982 και φέτος θα παιχθεί για δεύτερη φορά, τιμώντας τα 40 χρόνια της ίδρυσης του και της καλλιτεχνικής του πορείας.

σκηνοθεσία/ διασκευή/ μουσική επιμέλεια: ΓΙΟΥΛΗ ΜΑΡΟΥΣΗ

σκηνικά : ΝΙΚΟΣ ΒΕΛΤΣΙΣΤΑΣ

κουστούμια: ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΑΠΑΛΕΞΗ

φωτισμοί : ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ

μακιγιάζ: ΜΑΡΙΑ ΤΑΡΚΑΖΙΚΗ

βοηθός σκηνοθέτη: ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΔΑΡΑΣ

Παίζουν:

ΑΡΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ, ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΔΑΡΑΣ, ΧΑΡΗΣ ΚΟΥΘΟΥΡΗΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΑΧΑΝΑ, ΧΑΡΗΣ ΜΑΚΡΗΣ, ΑΝΝΑ – ΜΑΡΙΑ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΙΣΤΙΟΛΑΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΒΙΓΓΟΣ,ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΙΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΝΙΚΟΣ ΤΣΑΡΟΥΧΗΣ

Λίγα λόγια για το έργο:

Το έργο του Σωτήρη Πατατζή   «Δον Καμίλο», (εμπνευσμένο από τα ευθυμογραφήματα του Ιταλού συγγραφέα Ζοβάνι Γκουαρέσκι) είναι μια κωμωδία – σάτιρα του πολιτικού φανατισμού. Το έργο διαδραματίζεται λίγο μετά τον 2ο παγκόσμιο πόλεμο σε μία μικρή πόλη της Νότιας Ιταλίας. Ένα έργο με τον Δον Καμίλο και το ποίμνιό του να δημιουργεί σχέσεις αγάπης και μίσους, έντονες πολιτικές αντιπαραθέσεις, απίστευτες καταστάσεις και φυσικά όλα αυτά υπό την σκιά του έρωτα, ο οποίος δεν λείπει.

Η ιστορία της ομάδας

Το 2013  ήταν η χρονιά που η θεατρική ερασιτεχνική ομάδα ΘΕΑΤΡόPolice, η οποία αποτελείται αποκλειστικά από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, συστάθηκε – συστήθηκε για πρώτη φορά στους πολίτες του Αγρινίου και πάντα σε συμπαραγωγή με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου, έχει παρουσιάσει τις παραστάσεις: «ο Κύριος Πουρσονιάκ» του Μολιέρου, «Η σπασμένη στάμνα» του Χ.Φ. Κλάιστ, «Ψέμα στο Ψέμα» του Άντονι Νίλσον ,«Η Γραμμή» του Ίσραελ Χόροβιτς , «Ο Φίλος μου ο Λευτεράκης» του Α. Σακελλάριου, «Ο Ναυτικός και ο Φάρος» του Κόνορ Μακφέρσον και το έργο «Ο Γενικός Γραμματέας» του Η. Καπετανάκη.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ( ΜΕ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΣΟΔΟΥ)

ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ, θα διανέμονται ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ  ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ τις ημέρες των παραστάσεων από 19:00 έως 21:00.

Η παράσταση «Όσο δεν είσαι ασφαλής…» στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου 1 και 2 Ιουνίου