ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΟι συνταξιούχοι του ΙΚΑ Αιτωλοακαρνανίας για το νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις

Οι συνταξιούχοι του ΙΚΑ Αιτωλοακαρνανίας για το νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις

Οι συνταξιούχοι του ΙΚΑ Αιτωλοακαρνανίας για το νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις

Για την καταδίκη και την απόσυρση του νομοσχεδίου λαιμητόμου των εργατικών-λαϊκώνσυνταξιουχικών διαδηλώσεων και αγώνων.

Οι συνταξιουχικές οργανώσεις συμπυκνώνοντας την πείρα μιας ζωής από την αγωνιστική δράση του εργατικού-λαϊκού-συνταξιουχικού κινήματος, τη μεγάλη σημασία και τη συμβολή του στην λύση των προβλημάτων τους, καταγγέλλουν την απαράδεκτη και καταδικαστέα ενέργεια της κυβέρνησης που στόχο έχει να περάσει μια νέα θηλιά στον λαιμό του για να πνίξει την αγωνιστική του δράση.

Το αυταρχικό νομοσχέδιο που κατέθεσε στην Βουλή συγκρίνεται με ότι πιο αντιδραστικό, αυταρχικό, κατασταλτικό μέτρο και αστυνομικό εμπόδιο έχει γνωρίσει το λαϊκό κίνημα στην χώρα μας και την καλούμε άμεσα να το αποσύρει.

Αυτοί που με σχέδιο και μαύρη προπαγάνδα εδώ και χρόνια ενοχοποιούν τους αγώνες και τις διαδηλώσεις πιστεύοντας ότι με μέτρα αυταρχισμού και καταστολής μπορούν να σταματήσουν το κίνημα, τους λέμε ότι κανένας στην ιστορία της χώρα μας αλλά και σε όλον τον κόσμο δεν κατάφερε ούτε θα καταφέρει να το σταματήσει, γιατί αυτή  η δράση και το ιερό πεζοδρόμιο  είναι η μαμή της ιστορικής εξέλιξης.

Κάνουμε γνωστό στην κυβέρνηση ότι αν δεν ακούσει τις φωνές του λαϊκού κινήματος για απόσυρση του, αυτό θα έχει την κατάληξη που είχαν όλα τα αυταρχικά κατασταλτικά αντιλαϊκά νομοθετήματα, να καταργηθεί και αυτό στην πράξη.

Το σωματείο μας καλεί τους συνταξιούχους να πάρουν μέρος στο συλλαλητήριο του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου  στο Αγρίνιο, στην κεντρική πλατεία , την Πέμπτη 09 Ιούλη 2020 και ώρα 8:00 μ.μ., να παλέψουμε όλοι μαζί για την άμεση απόσυρσή του.

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr