ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΚαι οι (πολύ) πλούσιοι τα έχουν με τους δημοσιογράφους!

Και οι (πολύ) πλούσιοι τα έχουν με τους δημοσιογράφους!

Και οι (πολύ) πλούσιοι τα έχουν με τους δημοσιογράφους!

Η αλήθεια είναι ότι η Ελλάδα είναι μια πολύ δύσκολη χώρα, όμως είναι αρκετά “δίκαιη”. Για την ακρίβεια, Δικαιοσύνη με βάση τον Νόμο δεν υπάρχει, κυρίως λόγω στρεψοδικιών και αργής απόδοσης.

Όμως σε ό, τι αφορά τα στραβά και τα ανάποδα, σε ό, τι αφορά τις κακοδαιμονίες και τις προκαταλήψεις υπάρχει μια ομοιογένεια, μια ισότητα θα έλεγε κανείς.

Έτσι, μπορείς να βρεις βιομηχάνους να υποστηρίζουν ακριβώς όσα λένε οι πιο δεισιδαίμονες και “ψεκ” συμπατριώτες μας ή να βρεις δισεκατομμυριούχους- με στρατιές από υπαλλήλους των ΜΜΕ στο πλευρό τους- να μην συμπαθούν τους δημοσιογράφους!

Μόλις χθες ο επιχειρηματίας, εκδότης, εφοπλιστής και ιδιοκτήτης ομάδας ποδοσφαίρου, Βαγγέλης Μαρινάκης, απέδειξε ότι δεν είναι μόνο “της γης οι κολασμένοι” ή οι ιδεολόγοι που τα έχουν με τη δημοσιογραφία. Κατά την άφιξή του στα γραφεία της ΕΠΟ όπου ήταν προγραμματισμένη η συνάντηση των εκπροσώπων των “Big-4″(ΠΑΟ, ΑΕΚ, ΟΣΦΠ, ΠΑΟΚ) με τους κυρίους Στιβ Μπένετ και Τάκη Μπαλτάκο, ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, κοιτώντας προς το σημείο που ήταν συγκεντρωμένοι δημοσιογράφοι είπε: «Όλα τα σκ…α μαζεμένα»! Προφανώς το είπε σε συγκεκριμένους, δεν μπορεί να έχει την ίδια γνώμη για όλους, ε;

Όμως και οι αναρχικοί ή οι εθνικιστές ή οι αντι-….κάτι δεν τα έχουν με όλους τους δημοσιογράφους, απλά με όσους δεν τα λένε όπως τα θέλουν εκείνοι. Γι’ αυτό και το “αλήτες, ρουφιάνοι, δημοσιογράφοι” (όπως και οι επισκέψεις στα σπίτια νύχτα) δεν είναι για όλους. Είναι αναλόγως αν ο δημοσιογράφος λέει το “σωστό” ή όχι.

Το μόνο που μένει είναι να δούμε στο τέλος και κανέναν ιδιοκτήτη ομάδας πίσω από κανένα πανό με ανάλογο περιεχόμενο. Ένα ξεκίνημα έγινε άλλωστε σε γνωστό νεότευκτο γήπεδο όπου για ώρες ήταν κρεμασμένο πανό με μπινελίκια για πολιτικούς, μασόνους (!), δημοσιογράφους κλπ. Και είναι γνωστό ότι κάποιοι πρόεδροι αν δεν θέλουν δεν κρεμιέται ούτε…κουνουπιέρα στο γήπεδό τους, όχι πανό με υβριστικό περιεχόμενο, σωστά.

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Συγκυβέρνηση χωρίς μνημονιακό «μπαμπούλα»;

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ