ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕλλαδαΟι παράδεισοι του Ιονίου σύμφωνα με τον Οργανισμό καλύτερων Ευρωπαϊκών προορισμών

Οι παράδεισοι του Ιονίου σύμφωνα με τον Οργανισμό καλύτερων Ευρωπαϊκών προορισμών

Οι παράδεισοι του Ιονίου σύμφωνα με τον Οργανισμό καλύτερων Ευρωπαϊκών προορισμών

Ανάμεσα στους 15 καλύτερους προορισμούς για το καλοκαίρι, οι τρεις είναι στο Ιόνιο

Για εκείνους που δεν έχουν την πολυτέλεια να ταξιδεύουν συχνά και επιθυμούν οι διακοπές τους να είναι τέλειες, αξέχαστες, παραδεισένιες. Με αυτή την εισαγωγή το EBD παρουσιάζει μια λίστα με 15 προορισμούς στην Ευρώπη, τους οποίους και παρουσιάζει ως τους πιο παραδεισένιους στη γηραιά Ήπειρο.

Ανάμεσά τους, 4 προορισμοί αφορούν στην Ελλάδα, εκ των οποίων οι 3 στο Ιόνιο. Η Ελλάδα  οποία αναδεικνύεται πρωταθλήτριαστα μέρη που το καλοκαίρι μετατρέπεται σε ξεχωριστή εμπειρία, μέσα από έναν συνδυασμό ξεχωριστής φυσικής ομορφιάς και παράδοσης.

Τη λίστα δημοσιεύει το EBD (European Best Destinations – Οργανισμός Καλύτερων Προορισμών στην Ευρώπη) το οποίο βρίσκεται κάτω από την ομπρέλα του δικτύου EDEN (Εξαιρετικοί Ευρωπαϊκοί Προορισμοί) της Κομισιόν.

Πριν λίγες ημέρες, ο οργανισμός ανακοίνωσε τις δέκα ασφαλέστερες παραλίες στην Ευρώπη, εν μέσω κορωνοϊού, μεταξύ των οποίων βρέθηκαν και δύο ελληνικές παραλίες.

Βρες τον παράδεισό σου στην Κέρκυρα
Η Κέρκυρα δεν χρειάζεται συστάσεις. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα European Best Destinations, μιλάμε για ένα «πανέμορφο νησί με υπέροχες ορχιδέες να ανθίζουν την άνοιξη και πολλές ελιές».

thebest.gr

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr