Οι… μπλεγμένοι ρόλοι

Οι… μπλεγμένοι ρόλοι

Οι… μπλεγμένοι ρόλοι

Η υπόθεση των υποκλοπών δεν είναι καινούργια. Το προηγούμενο διάστημα φάνηκε να «ξεφουσκώνει» τουλάχιστον στη ζυγαριά των περισσότερων πολιτών, που είναι μάλλον απορροφημένοι με τις δυσκολίες της καθημερινότητάς τους.

Το καινούργιο στην υπόθεση των υποκλοπών, που προέκυψε ιδίως μετά την προχθεσινή συνέντευξη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, είναι η δημόσια αντιπαράθεσή του με το γνωστό επιχειρηματία και εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη.

«Κάποιοι έχουν μπλέξει τους ρόλους. Κάποιοι θεωρούν ότι επειδή μπορεί να έχουν μία ομάδα, ή να ελέγχουν κάποια μέσα ενημέρωσης ή ενδεχομένως και να δύο και να θεωρούν ότι μπορούν να εκβιάζουν, να υπαγορεύουν στην κυβέρνηση, να υπονομεύουν- αλλάζοντας απόψεις από την μία ημέρα στην άλλη- τη διαδρομή της χώρας» είπε στην συνέντευξη του Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφερομένος εμμέσως, αλλά σαφώς, στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Το πρόβλημα στην Ελλάδα, αλλά όχι μόνο στην Ελλάδα, είναι ότι οι ρόλοι και οι σχέσεις των πολιτικών με τα οικονομικά και επιχειρηματικά συμφέροντα ήταν ανέκαθεν κάπως μπλεγμένοι… Είναι αυτό που ο πατέρας του Πρωθυπουργού αποκαλούσε διαπλεκόμενα…

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Μια γυναικοκτονία που “κείται μακράν”…

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ