ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΟι λύσεις αφορούν την κοινωνία και όχι τα εύσημα

Οι λύσεις αφορούν την κοινωνία και όχι τα εύσημα

Οι λύσεις αφορούν την κοινωνία και όχι τα εύσημα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Μεσολογγίου με επιστολή του προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη τον ευχαριστεί για την έγκριση της χρηματοδότησης της μετεγκατάστασης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αιτωλίας στο κτίριο των παλαιών αποθηκών της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών, που παραχωρήθηκε για τον σκοπό αυτόν από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Με άλλη επιστολή του ευχαρίστησε και τον βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας της ΝΔ Σπήλιο Λιβανό για την καθοριστική συμβολή του, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.  Το σημαντικότερο ίσως είναι ότι οι άμεσα εμπλεκόμενοι, δηλαδή η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αιτωλίας, με ανακοίνωσή της ευχαρίστησε το Σπ. Λιβανό «για όλες τις απαραίτητες ενέργειες τις οποίες έκανε ώστε να υπάρξει το επιθυμητό και αίσιο αποτέλεσμα στο χρόνιο πρόβλημα και να ξεκινήσει το έργο της μεταστέγασης της Διεύθυνσης Αιτωλίας στο καινούργιο κτήριο».

Μολαταύτα, ο ΣΥΡΙΖΑ Μεσολογγίου διεκδικεί τα εύσημα για τον εαυτό του και για την υπόθεση αυτή καταλογίζει στο Σπήλιο Λιβανό και τη ΝΔ πολιτική καπηλεία.Συγκεκριμένα υποστηρίζει ότι «η δημοπράτηση έγινε από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και με πίστωση από το ΠΔΕ (ΣΑΕ 050/2018) και η μεταστέγαση προχωρά απρόσκοπτα». Εκτιμά μάλιστα πως ο βουλευτής της ΝΔ «έρχεται τώρα να επιδείξει την έγκριση των πρακτικών του προαναφερόμενου διαγωνισμού από το Ελεγκτικό συνέδριο

Ο καυγάς λοιπόν για… το πάπλωμα… Τίνος είναι δηλαδή ένα έργο, που στο κάτω – κάτω της γραφής δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη. Το ζήτημα όμως είναι ότι το πρόβλημα της ακαταλληλότητας του κτιρίου που στεγάζει τη Αστυνομική Διεύθυνση Αιτωλίας είναι πολύ παλιό.

Για την κοινωνία, αν υπάρχει ένα ερώτημα είναι το γιατί δεν επιλύθηκε το συγκεκριμένο θέμα τα προηγούμενα χρόνια και όχι προφανώς το ποιος δικαιούται τα εύσημα για ένα έργο που έπρεπε να είχε γίνει εδώ και χρόνια.

Εφημερίδα Συνείδηση

Σύσκεψη στο Δημαρχείο Αγρινίου με τους υγειονομικούς φορείς της πόλης (ΦΩΤΟ)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr