ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΟι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Αγρίνιο για την περιφoρά των Επιταφίων

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Αγρίνιο για την περιφoρά των Επιταφίων

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Αγρίνιο για την περιφoρά των Επιταφίων

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν για την περιφορά των Επιταφίων την Μεγάλη Παρασκευή (22.04.22) στην πόλη του Αγρινίου.

Σύμφωνα με την απόφαση του αστυνομικού διευθυντή Ακαρνανίας Δημήτρη Γαλαζούλα, θα ισχύσουν:

1. Σταδιακή απαγόρευση της κυκλοφορίας των οχημάτων, ακινητοποίηση αυτών ή εκτροπή τους μέσω παρακαμπτηρίων οδών της πόλης του Αγρινίου, καθ’ όλο το μήκος των διαδρομών που θα ακολουθήσουν οι Επιτάφιοι των Ι. Ναών Αγίου Δημητρίου, Αγίου Γεωργίου, Αγίας Τριάδας και Αγίου Χριστοφόρου, από ώρα 20.40΄ έως ώρα 22.30΄ της 22/04/2022, ως κάτωθι:
α) Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου: Παπαϊωάννου – Αναστασιάδη – Πλατεία Δημοκρατίας – Σαλάκου – Δαγκλή – Πλατεία Χατζοπούλου – Καλυβίων.
β) Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου: Χαρ. Τρικούπη – Πλατεία Δημοκρατίας.
γ) Ι.Ν. Αγίας Τριάδας: Γοργοποτάμου – Μπαϊμπά – Πλατεία Δημοκρατίας – Π. Σούλου – Μακρή.
δ) Ι.Ν. Αγίου Χριστοφόρου: Αγίου Χριστοφόρου –Ι. Σταϊκου – Πλατεία Δημοκρατίας – Μπαϊμπά – Πλατεία Καραπανέϊκα – Παναιτωλικού – Θεοτοκοπούλου.

2. ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ στάθμευσης από ώρα 17.30΄ έως ώρα 23.00΄ της 22/04/2022 σε όλο το μήκος της διαδρομής που θα ακολουθήσει ο Επιτάφιος του Ι. Ναού Ζωοδόχου Πηγής, ήτοι στις δημοτικές οδούς: Παν. Τσαλδάρη, Αφών Παπαστράτου, Σουλίου και Ζωοδόχου Πηγής, καθώς και σταδιακή ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ κυκλοφορίας των οχημάτων από ώρα 19.00΄ έως ώρα 23.00΄ της 22/04/2022, στις κατωτέρω οδούς: ήτοι Καζαντζή, Σπ. Τσικνιά, Αφών Παπαστράτου, περιμετρικά της Πλατείας Δημοκρατίας, Σουλίου και στο τμήμα της οδού Ζωοδόχου Πηγής από Σπ. Τσικνιά έως Σουλίου.

Τα χρονικά διαστήματα, των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων (απαγόρευση της στάθμευσης των οχημάτων & διακοπή της κυκλοφορίας), δύναται να παραταθούν ή να μειωθούν και πέραν των καθορισμένων ωρών, καθώς και να μην εφαρμοσθούν, στα προκαθορισμένα σημεία, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες επιβάλλουν αυτό, κατά την κρίση του Επικεφαλής των μέτρων τροχαίας.

Οι παραβάτες διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 52 του Κ.Ο.Κ. Η εκτέλεση της απόφασης  ανατίθεται στο Τμήμα Τροχαίας Αγρινίου.

Νεκτάριος Φαρμάκης: «Πιο φωτεινές μέρες να έρθουν για όλους»

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr